Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výduť aorty

Od: kamilka1 odpovědí: 8 změna:
Může se vydut aorty projevit i u dětí?
doplněno 30.06.15 20:07: A nevíte jaké jsou příznaky?
doplněno 30.06.15 20:18: Myslíte si, že když mě můj bratr omylem praštil do břicha někde nad pupik a chvíli to bolelo, že z toho může být ta výduť?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
29.06.15 23:02
hodnocení

0x

ano

hodnocení

0x

Kamilko, právě že se nemusí projevit ani u dospělého, ani u dítěte. Může být a nic nedělat. A pak může prasknout a zabít. Výduť může mít i dítě. aneuryzma-vydut-tepny.nas/...

hodnocení

0x

Třeba se mít na pozoru a chodit na kontroly.můj muž na to umřel.

doplněno 30.06.15 14:46:

Můj muž nevěděl že ji má,,a zemřel okamžitě do hodiny. Třeba chodit na cévní..

figurek*
hodnocení

0x

může. Měl ji jeden kluk u nás ve třídě už od svých šesti let. Chce to trochu opatrnosti a pravidelné kontroly, ale myslím že není důvod k panice. Z onoho kluka je už dost let dospělý chlap a na hřbitov se nechystá.

hodnocení

0x

Rána do břicha bolí i bez výdutě aorty.

ra52, pochopil jsi,že tohle není legrace? Že po ráně do břišní aorty může postižený během chvilky umřít. Tohle opravdu není sranda!

ra52, omlouvám se, teprve teď jsem si všimla doplňku v otázce. Tazatelko, výduť se po ráně udělat nemůže.

radekradeczech
hodnocení

0x

To jsou otázky, pane bože. Ne, výduť jakékoliv cévy je daná buď degenerativními změnami nebo je vám genitcky dána. Nebojte se, výduť aorty určitě z rány do břicha mít nemůžete a ten, kdo vás na tuto myšlenku navedl by si zasloužil také jednu ránu do břicha...!

kamilka1
01.07.15 10:33
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]