Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
POtřeboval bych poradit ohledně sterilizátoru a ohřívačky pro děti. Poradíte mi jakou značku? Na internetu jich je hodně a rád bych nějakou kterou máte odzkoušenou a jste spokojeni. Ten sterilizátor si myslím že lepší bude ten na elektriku a ne ten do mikrovlnky...a ta ohřívačka, nějakou univerzální aby v ní šlo potom ohřívat i popř. jídlo až bude trochu větší miminko..
Děkuji
Dobry vecer,
mam dve deti a mne se velmi osvedcil sterilizator do mikrovlnky. Snadna manipulace, rychly a spolehlivy. Snad jen, ze je dost velky pro pripadny prevoz. Co se tyce ohrivacky, tak dle meho staci ta uplne obycejna, co se do ni vejde kojenecka lahev a tudiz se do ni vejde i sklenicka s detskou stravou. Mela jsem Phillips (second hand) za par korun a take jsem byla velmi spokojena. Hodne stesti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.