Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, mám toto na zádech.
Kdyby mi někdo řekl o co se může jednat.
Hehe, ani se nedivím, že to tu bude trochu promázlý...
Jsou to normální - já nevím jak se to odborně - jebáky prostě. Nejlepší je to vymačkat, odborně řečeno vyjebat.
S těma na zádech ti musí někdo pomoct. Jsi dobrej, že to umíš vyfotit, když problém vidíš, je snažší ho řešit.
Možná by bylo dobré dát webku na stativ, zaostřit si online na ty vrtochy a dvěma lžícema se je snažit vypreparovat. No, držím pěsti.
Junkers, jak jste to udělal, že se vám ta (škaredá) slova napsala takhle maličká a pod řádkem? Prosííím, podělte se.
Gotreku, děkuji. Funguje to
Uhříky, beďary. Na obličeji nejsou? Problém dospívání.
Nejlepší je, aby někdo pořádně vydrbal vždycky záda medicinálním mýdlem. Ještě nepodebrané uhříky s černou špičkou šetrně vymáčknout.
Jinak je to dlouhodobý problém, který se nemusí vždy odstranit, až po několika letech. Zdravě jíst - zelenina a ovoce, nějaký ten vitamín skupiny B - Pangamin. Méně cukru, čokolády, hodně pohybu, plavat, pracovat na zahradě, trocu i na sluníčko, opálit se, ale nespálit.
Zeptejte se rodičů, jestli na to trpěli, mnohdy je to zděděná dispozice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.