Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žijí duchové

Od: domi* odpovědí: 13 změna:

Čau lidi ve škole se hodně bavíme o duchách. Já na ně i věřím, protože mý mu kmš se stalo že jednou šel v noci ven na záchod a pak když se vracel do stanu šel si lehnout a ráno našel svýho kmše za stanem mrtvýho (je ho kámoš je někdy náměsíčnej)

Také si myslí te že to mohl bejt duch kmše mrtvé babičky,která umřela týden před tím

Dominik

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Ano, duchové existují, ale nějak nechápu, co měla s nálezem prtvého chlapce společného jeho babička. To jsi nějak nevysvětlil.

doplněno 17.10.12 20:22:

ach jo, dneska mám nějaké překlepy:(

"mrtvého"

hodnocení

0x

Až někdo dodá jasný důkaz o existenci duchů, rád změním názor, ale zatím jsem jasný důkaz neviděl.

tak ono je to trochu problem.. neni to nic hmatatelneho ani nic co by jste vypočitali.. ani nic co by jste viděli pod mikroskopem... a myslim že se o tom nějak moc ani veřejně nemluvi.. ake jsou lidi co s nimi zaživaji problemy.. ti by vam pak mohli vypravět.. jinak zkuzte se podivat na avatar :D

Lidi, co zažívají nějaké problémy, jak vědí, že to jsou problémy s duchy? Na Avatar jsem se díval a nějak mě nezaujal.

tak zkuste vyvolat duchy.. jak se vam to povede a zblaznite se z toho při nejhorším tak pak nam tady poreferujete čím to asi tak bylo zpusobeno když nic takoveho přece neexistuje.. jinak je dost zajimavych přiběhu třeba na carovani.cz tam taky mužete položit svuj dotaz jak to je z duchy... :)

martinaa*

Jasný důkaz není, ovšem mnoho lidí se s nimi setkalo, včetně několika mých známých.

krkovicka*
hodnocení

0x
Mockrát jsem chtěla vidět někoho,kdo mi umřel.Protože umřela tragicky a nestihla jsem se rozloučit.Na Aro mě tenkrát jako dítě nepustily a pohřeb měla bez fyzického obřadu.Jenže ne a ne se zjevit...Četla jsem někde že až nastane vhodný čas tak se s mrtvými shledáme.Když mi stará cikanka četla z ruky tak mi řekla že nademnou bdí dítě,ale už není mezi živými,můj dobrý duch a ptala se kdo to je.Je to jednoznačně ona.Uspokojilo mě myšlenka že tak daleko od sebe nejsme.

hodnocení

0x

Jestliže žijí duchové,co pak dělaš asi ty?*smich*

polinek*
hodnocení

0x

,,Smějte se ale já jsem se 3x setkala s duchem co by zhmotnělou mlhovinou po smrti mého otce a jednou ve formě mého zemřelého manžela ,který se přišel se mnou rozloučit. I jsem s ním mluvila. To myslím naprosto vážně,,,

pro Polinek a někteří ostatní:

Mě by zase zajímalo kam po takovém setkáni duchové odchází,zmizí?

Proto až vás příště navštíví tak bych moc prosil abyste se jich optali...:)

Tohle myslím i ja naprosto vážně...:)

polinek*

kejmilos,,,,,,,,mne asi nenavštíví ti,o kterách jsem mluvila. Mne navšívil duch ta bílá ,mlhovina ve tvaru ku klus klan..jak jsem šla spát do pokoje matky jak jsme byli na houbách na chatě. Lehla jsme si,a najednou jsem slyšela kroky ,jak ke mně někdo přichází. A přišla ke mně a já se vůbec nemohla hýbat ani zakřičet ..NIC! Skláněla se nade mnou a tak cca 15cm nad mým obličejem jsem se mohla pohnout i zakřičet. a ztratilo se to .Pak jsem pátrala kdo tam v těěch místech žil,ale nikdo..Matka mi řekla ať nehysterčí,,že ty kroky byl nějaký pták noční atd.. Pak jsme tam jeli za týden asi a tak jsem to tedy nebrala vážně a jak jsem si lehla tak opět. Sotva se to ztratilo tak jsem porvala peřinu a utíkala dolů k mýmu. Myslím si dodnes,že to byl tatínek,neboT tam spávala matka vždy , byla jsem to najednou já ,tak se přišel podívat nevím,,byla to strašná hrůza. Tu chatu jsem nechtěla ,,vzal si ji můj syn a já do ní nevstoupila. Viděla jsem jednou ten pořad co teď běří o těch duchách a tam se stalo někomu také ta mlhovina. Tak jsem si řekla že neblázním...

Ale kam se ztratila ta postava nevím.

Ten druhý příběh se mi stal ,jak umžel můj muž a já se chtěla v kostele s ním rozloučit a nestihla to. Moc mne to mrzelo. Jednou jsem spala cca 14dnů po pohřbu něco mi řeko ve spaní jaoby vstaň ,a já si tak pro sebe říkala proč bych vstávala když jsem pak vstala tedy tak jsem šla na WC a procházela kolem Videa a ono se zaplo samo .A vyplo. Nějak jsem to nevnímala ,ale zpět jsem šla opatrně okolo.Lehla jsem si a něco si ke mně sedlo cítěla jsem to. Byl to můj muž. Já jsem byla hrozně šťastná a říkala jsem mu ,že bych mu chtěla něco moc říct. A ON mi říkal že ví co.Byl tam spokojený ve tváři ,,viděla jsem ho normálně ne jako ducha ,ale jako bytost ..chtěla jsem ho pohladit ale to nešlo nebyl tělesně v prostoru a tak jsemmu to řekla a ON se na mne usmál a ztratil se. Zkrátka zmizel.Ale nepociťovala jsem žádný strach ,,ale štěstí...velké štěstí,že jsem se mohla rozloučit a říct mu to. Smějte se klidně. Já to prožila je to můj prožiteka jsem šťastná a zároveň je to pro mne nevysvětlitelné ,,ale už od té doby vím..že musí něco existovat... Už se ani tak nebojím,,,

doplněno 18.10.12 15:55:

Jo,,na tom videu byla dovolená z Řecka ,,ale to video nebylo zaplé víc jak rok.Kazeta tak zůstala ,ale jen tak ..

Abych jen zareagoval...hmm zajímavé...co víc dodat...:)

Byl jsem z manželkou na procházce,byla už tma...Ja se díval na strom ktery osvětlovala pouliční lampa a viděl jsem hlavu psa vlčáka.Aniž bych manželce něco řekl co vidím,sem jí řekl ať se podíva tam kde se dívám ja a zeptal se ji jestli to vidí taky.Ona řekla,že vidí hlavu psa vlčáka...:)

To je zatím má největší záhada,kterou si vysvětluji,že lze být vzájemně naladěn...:)

daniell*
hodnocení

0x

Ducha už sem viděl dokonce několik jednou jsem dokonce viděl ducha psa jel jsem v zimě za tmy autem a najednou jsem viděl takového bíleho psa takový jak kdyby opar jak utíká přes silnici brzdil sem a srazil jsem ho byl jsem si stoprocentně jistý že budu mít psa pod autem ale nic na jednom okraji silnice se oběvil na druhém zmizel nutno říct že mi to ale tenkrát zachránilo život kdybych nezabrzdil nejel bych do jeřábu kterému nebrzdily brzdy a najel do mostku kdybych nezastavil taky by jeřáb smetl mě. Druhého ducha jsem viděl na stavbě rodiného domku dělal jsem rozvody a pořád jsem slišel takové chození (byli tam staré prkené podlahy) myslel jsem že je to muj pomocník ale potom my šel dát nařadí do auta a já pořád slyšel vrzání podlahy šel jsem se podívat do obyváku a tam jsel na opravdu na chvíli zahlídl myhnutí člověka lekl jsem se okamžitě jsem z domu odešel a odjel . Já v duchy věřím jeden my zachránil život a druhý my existenci potvrdil.

doplněno 18.10.12 16:28:

Podle mě to byl pes co jsem měl jako malý bílá Border Kolie (možná křížená) měl jsem ho moc rád už dávno umřel možná se vrátil jako duch a chtěl páničkovi zachránit život i po smrti jako správný pes *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]