Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídnout spoluúčast při letní akci?

Od: therese odpovědí: 2 změna:

Hezke dopoledne. Kazdorocne se u nas v prazdniny kona detsky den. Kde zeny z obce pripravuji souteze. Domlouvaji se na schuzkach mezi sebou. Ja jsem se posledni dva roky taky zapojila a moc me to bavilo. Letos pry uz schuzka byla a jsou na nekterych vecech uz domluveni. Me nikdo o nicem nerekl dozvedela jsem se mimochodem vcera. Trosku me to mrzi ale neda se nic delat. V obci ziji od narozeni. Myslite ze by bylo vhodne zeptat se organizatorek zda nechteji pomoci i kdyz mi zatim nikdo nerekl, nebo to nechat byt. Dekuji moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Když se chcete účastnit organizace, tak se nabídněte a neptejte. Nebo zorganizujte něco sama.

tiffany*
hodnocení

0x

Ale no jistě, nabídnout pomoc, nebo rovnou se s úsměvem zeptat, jak to, že jste na mně zapomněly, určitě budou rády za každou ruku :)).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]