Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neplatim moc za telefon?

Od: madboy* odpovědí: 10 změna:

Ziju v Rakousku a kazdy mesic si dobiju kredit za 10 euro.automaticky se mi odecte ke konci mesice takze nedisponuju kreditem.ALE,cely mesic muzu cerpat 1000 minut do vsech siti.1000 minut do operatora,1000 sms a 2GB fup limit.Za dovolani se do hlasovky mi to nebere nic.Ma to jedinou nevyhodu a tou je slaba baterie v mobilu.Takze volate a pisete jak se vam zachce a nepocitate,nestresujete se!

me by opravdu zajimalo kolik bych za tohle zaplatil v cesky republice?popripade kolik dni by jsem musel pracovat abych si tohle mohl dovolit?

tady to mam odpracovane asi za 40 minut moji prace.

PS:mnozstvi vycerpanych minut,sms a Gb si kontolujete aplikaci od operatora

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

:D :D takova provokace :D.. no ja nevim.. nemam ted moc přehled ale řekl bych že tam bude tak o nulu víc

daniell*
hodnocení

0x

Já měsíčně provolám asi 1500 Kč po tom co sem přestoupil na udajně výhodný tarif platím 2100 Kč *smich* to je tak neskonale VÝHODNÉ *bzum*

hodnocení

0x

madboyi, buď si z nás děláte srandu nebo nás chcete nas.at?

madboy*
hodnocení

srandu si nedelam,nasrat pokud mozno vsechny aby se konecne neco stalo v CR*ua*

ohneta*

Madboyi, platíte nehorázné prachy :D

madboy*
hodnocení

A tenhle patek abych zas dobijel kredit.za to bych mel v hospode 4 piva,takze si dam jenom 8*zed*

polinek*
hodnocení

0x

já bych to ani nevyužila ,,a mobilem už tedy vůbec ,,není to zdravé...Já platím 390kč v tom mám 1 hod. a40min volání na pevnou a ke svému operátorovi zaplacenou a soboty a neděle a svátky zadarmo a na svého operátora také. nezávisle na provolaných minutách či hodinách. Ve všední dny na jiné operátory krom těch placených minut platím podle tarifu. Ale ani to vše neprovolám...Myslím celkově

pak mám Vodafon,ze kterého volám za hodinu 11.70kč...to bylo k výročí ještě Oskara ,,,Ale pouze zas jen na Vodafon. Jak volám hodinu,tak to vypne.

hodnocení

0x

Klasika no, čr je dle operátorů specifický trh, pokrytím 3/4G sítěmi se řadíme do rozvojových zemí stejně tak FUPem, popřípadě účtováním po minutách ač tu po vteřinách bylo, zrušilo páč to ubíralo korunky...

doplněno 16.10.12 18:29:

polinek: Vždy se od srdce zasměji nad větou typu "moc netelefonuji,není to zdravé" ...

doplněno 17.10.12 00:20:

Nic se nesnažím... jen pak zdravé není koukat na tv, a kupu dalších věcí co září...spousta lidí to neví ale není dobře ze dvou důvodů.

Jednak občas podivně sedí a nehýbou se a za druhé tlačí telefonem na ucho.. a ono chtě nechtě akupunktura funguje...

O2cz T-Mcz VFcz ... 1:03 anebo 1:07 poté se hovor automaticky vypne kdyby náhaou uživatel usnul atd... je stará a cílená věc :)

polinek*

hangar,,,,,,netelefonuji kvůli tomu,že to není zdravé, ale nemám komu ,,jsem s nima osobně. Ale zdravé to není zrovna minulý týden se o tom mluvilo v televizi ,,jak to škodí. .Ani mi to opravdu nedělá dobře.

mi to k smíchu není,,,,nevím proč. by mělo A ty slova nedávejte dohromady,, moc netelefonuji ,není to zdravé...to nepatřilo dohromady- Je toto k smíchu zase mi.Jak se snažíte něco skloubit a udělat z toho bum...

doplněno 17.10.12 12:03:

pepr,,,,,,,,,, nerozumím,,,,

hodnocení

0x

Chybí vám tam PS2: Nic od vás nepotřebuju jen se chlubím.

doplněno 17.10.12 16:27:

Polinek: Vždyť je to jasné. Madboy nechce radu, jen se vytahuje, za jak levno volá a my všichni v ČR mu můžeme leda závidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]