Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny! Zajímalo by mne, kolik dní mají na vyřízení reklamace bot - 30 pracovních dní nebo kalendářních? A co pak, když to nesplní? Děkuji.
Reklamovala jsem boty 13.6. Řekli mi, že až jim boty po opravě přijdou, tak mi napíšou SMS. Už je to měsíc - a nic...
30 kalendářních dnů. Třicátý den naklusejte a jestli bude problém, trvejte na tom, že dle zákona pro ochranu spotřebitele, odejdete buď s botami u kterých bude reklamační protokol s posouzením reklamace, nebo s penězi. Když nevyhoví, zkuste je upozornit na to, že si rozhovor nahráváte a na jejich jednání upozorníte Českou obchodní inspekci. Ona by s tím asi ČOIka nic moc nenadělala, ale většina těch, kdo se vás snaží oblafnout si není moc jistá v kramflecích. Mám s tím pár zkušenností a někdy si prodávající vymýšlí úúúúžasné nesmysly
Hodně štěstí a dejte vědět, jak jste dopadla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.