Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace bot - kolik dní a to mají?

Od: delta® odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny! Zajímalo by mne, kolik dní mají na vyřízení reklamace bot - 30 pracovních dní nebo kalendářních? A co pak, když to nesplní? Děkuji.

Reklamovala jsem boty 13.6. Řekli mi, že až jim boty po opravě přijdou, tak mi napíšou SMS. Už je to měsíc - a nic...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Kalendářních. Pokud vám nedali vědět, máte právo na vrácení peněz. Mona

hahanaj*
hodnocení

0x

30 běžných dnů

hodnocení

0x

Taky se může stát,že přijdete s papírem do prodejny,kde jste boty reklamovala,že vám řeknou,že vám posílali SMS.Boty vám vrátí s tím,že reklamace se neuznává...Pokud přijdete po víc,než 30 dnech a reklamace nebude vyřízená,máte právo odstoupit od kupní smlouvy.

sonyboj*
hodnocení

0x

30 kalendářních dnů. Třicátý den naklusejte a jestli bude problém, trvejte na tom, že dle zákona pro ochranu spotřebitele, odejdete buď s botami u kterých bude reklamační protokol s posouzením reklamace, nebo s penězi. Když nevyhoví, zkuste je upozornit na to, že si rozhovor nahráváte a na jejich jednání upozorníte Českou obchodní inspekci. Ona by s tím asi ČOIka nic moc nenadělala, ale většina těch, kdo se vás snaží oblafnout si není moc jistá v kramflecích. Mám s tím pár zkušenností a někdy si prodávající vymýšlí úúúúžasné nesmysly ;)

Hodně štěstí a dejte vědět, jak jste dopadla ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]