Nejste přihlášen/a.
nebo jsem kur.vsky nasranej...aby to melo riz...jsem nucen to pouzivat..pekny den
Jestli to chceš jakoby vyjádřit, říkej "scheise" je to něco jako naše "kurva", "do prdele". Scheise arbait - zkurvená práce, nebo arschloch (to nevím jak se přesně píše). Překlad "prdelní díra", ale používá se v tom samém smyslu.
Verdammt sauer je trošku slabší.
Scheisse! je dost dobré,když to řeknete s důrazem.
Arschloch! je konkretizované proti jednotlivci,není to tak obecné jako jsem k...y nasr..ej.
Kdepak, Zajdo888®, Vám neodporuju, to byla reakce na příspěvek od Ladaadal® (neuvědomila jsem si, že se zařadí až pod Vás, jinak bych byla použila oslovení).
Ale jinak asi bude záležet na tom, v jaké oblasti se člověk pohybuje. Já jsem nejčastěji slýchala samotné Verdammt! nebo Scheisse!, případně to, nač jsem reagovala.
Každá země, má svůj specifický humor i nadávky. Pokud se doslova přeloží Vaše slova, snad pomohou jen Vám, abyste si ulevil, ale Němci používají své nadávky a ta Vaše jim sice řekne, že je to něco nepěkného, ale jako "šťavnaté" jim to nepřijde. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.