Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde inzerovat zdarma prodej nemovitosti?

Od: zubar odpovědí: 8 změna:

Který portál byste mi ještě doporučili, kromě bezrealitky a sreality?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud chceš dobrou radu, prodej to přece jen přes realitku. Bude to bez práce, bez problémů, rychleji a možná i za lepší cenu (opravdu nejsem makléř :) )

zubar
hodnocení

..a ty máš kladné zkušenosti s konkrétní realitkou? tak se pochlub...

Ano, mám. Prodával jsem byt, celé to trvalo od prvního kontaktu po prachy na účtě necelé čtyři týdny, cena kterou realitka navrhla byla víc než slušná, já se nemusel vůbec o nic starat. To, že si RK vzala čtyřicet litrů provize mě netrápí (o to víc zaplatil kupující, ne já), a pokud chceš argumentovat tím, že jsem to mohl prodat o těch čtyřicet dráž, tak to je takové "co by kdyby" - taky by se mohlo stát, že bych to prodal za míň a za mnohem delší dobu. Takhle jsem dostal, co jsem chtěl, bez práce a bez starostí, a tu provizi RK nezávidím.

repe
hodnocení

0x

Realitku nikdy, ta tě jen oškube a záruka nikde.

lucie77*

Souhlasím,já zásadně bez realitky! Znáte www.bez-rk.cz?Vlastní velmi pozitivní zkušenost,vše proběhlo rychle a bez vměšování realitek,zbytečných výdajů.Při inzerci na těchto stránkách,která je zdrama po pár dnech zájemci.Vřele doporučuji:)

hodnocení

0x

Zdravím, také jsem nedávno prodávala pozemek přes RK i sama. Mám zkušenost se dvěma realitkami. Po přijetí zakázky zadaly inzerát a tím pro ně veškerá činnost skončila. Prodala jsem sama - inzerovala jsem bezplatně na seznamu - bazar , zde se našel kupec a na bazoši. Realitka si bere provizi 3 - 6 %, většinou ale 6 % a k tomu ještě DPH. Smlouvu jsem si nechala sepsat u notáře, úschovu peněz také. Bez problémů.

lll*
hodnocení

0x

Když jsem vloni nabízel do pronájmu volný byt, tak se mi nejvíc osvědčil tento: olx.com

Přišlo z něj nejvíc dotazů na byt. Jak to dělají nevím.

Další ze kterých přišel alespoň jeden dotaz jsou tyto:

bazoš.cz

bazac.cz

byty.cz

hyperinzerce.cz

Ostatní neuvádím, neb z nich nepřišel ani jeden dotaz.

buss
hodnocení

0x

Opět někdo vyhrabal mrtvolu. Pro nové prodejce, neptal bych se a prostě projeďte int a dejte inzerát kde se dá. Každý hledá jinde, jinak, někdo zadá prodávám, někdo jde na pár webů. Není pravidlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]