Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
pred necelou hodinou mne predjelo na D1 auto (Renault clio) a na strese melo upevnene 2 kamery a neco uprostred prikryto plachtou. Byly to klasicke kamery ktere jsou v obchodech. Nevite nekdo co to mohlo byt? Napadlo me auto od google ale myslim ze to ma vymakanejsi technologii.
.
Hezky den NutT
pred necelou hodinou mne predjelo na D1 auto (Renault clio) a na strese melo upevnene 2 kamery a neco uprostred prikryto plachtou. Byly to klasicke kamery ktere jsou v obchodech. Nevite nekdo co to mohlo byt? Napadlo me auto od google ale myslim ze to ma vymakanejsi technologii.
.
Hezky den NutT
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
nutt*
Tak auto od google to urcite nebylo. Toto melo na strese spise klasicke bezpecnostni kamery a byly pridelany na liste strechy, jedna smerovala smerem k pravemu prednimu svetlu a druha kolmo od boku auta. To je mi zahada.
sebod*
To něco pod plachtou byl drahý nákup a kamery na střeše byly proto, že se řidič bál, že mu to někdo ukradne :D
pt®
Ježkovy oči, Sebod, já se směju ještě teď.
Vtipně jsem se pobavila, takto po ránu, hned mám lepší náladu.
- pt
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]