Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamenaji stale se opakujici sny?

Od: mina75* odpovědí: 5 změna:

Ahoj vsem, chtela bych se zeptat, co znamenaji stale se opakujici sny? Ja mam jeden, ktery se mi porad opakuje ohledne skoly...tak jednou za cas, pak zase ne a pak zase...Zda se mi, ze ji nedokocim, ze bych se mela ucit na statnice a ve snu si uvedomuji i to, ze je napr. rijen, ze mam casu dost, pak je treba leden uz bych se mela zacit ucit atd. Ale nikdy se ve snu nedozvim, jak jsem dopadla. Je to zajimave, pac jsem statnice delala pred 13 lety a vse dobre dopadlo a zadnou traumu jsem z toho nemela. Muj muz ma take jeden sen, ktery se mu cas od casu vraci a nikdy nevi jak dopadne...prosim o nejakou informaci.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kareljeden
hodnocení

0x

Je to určitá zpráva o stavu Vaši psychiky a určité životní změny. Pokud bych mohl jen tak od boku...tak může jít o určitou životní lekci,kterou se budete muset naučit či zvládnout ("znovu se naučit") Sny jsou jakoby symbolické.Nelze je brát,až na vyjímky(existují prorocké) doslovně...ale výklad takovýchto snů je velice individuální,ikdyž se nějaké společné znaky dají nalézt. Jedním z vodítek,jsou emoce,které v tom snu prožíváte a které jsou shodné s těmi,které zažíváte v bdělém stavu.To bývá ukazatel spojitosti skutečnosti se snovým příběhem. Všimněte si kdy zažíváte emoce shodné s těmi,které se Vám objevují v tom snu...

hodnocení

0x

Snad to nebude nic strašlivého, mě už tenhle sen pronásleduje asi 40 let. Při přiměřeném duševním zdraví, protože každý jsme nějak střelený...

Začínalo to snem, že nemám úkoly do základní školy, že nemohu najít učebnice a odchod do školy se kvapem blíží. Pak jsem ve snu postoupila na střední a zdávalo se mi, že vůbec nemám učebnici třeba biologie, že netuším, kdo ten předmět učí, že za měsíc je maturita a neumím absolutně nic. A zase jsem časem postupovala, až k doktorátu. to bývaly opravdu zlé sny, už se mi hlavou honily odborné tlusté publikace, nedostupné v knihovnách, z časových důvodů naprosto nemožné je jen pročíst.

Mám i častý sen, že se mi kývou zuby a padají, že mi uschly všechny květiny v květináčích, běhám s konvičkou a zachraňuji poslední zbytky.

Tyhle sny nejsou pěkné a signalizují nějaký problém. To určitě. Na druhou stranu ve snu běžně a naprosto samozřejmě létám. Tak to prý je zase pěkné a tak se to vyrovnává.

kareljeden

Jo to bývá běžné. Pokud se ve snu zjeví Vaše oblíbené zvíře,rostliny o které strašně rádi pečujete a jsou Vaší zálibou, v zuboženém stavu,bývá to vztah k sobě samému. Většinou jste sami sebe nějakým způsobem zranili,zradili,ponížili atp. či tak učiníte.

kareljeden

Ještě jsem si vzpoměl,že promeškané školní zkoušky,ztratá učebnic a pocity,že nic neumíte bývá také někdy spojeno s tím,že na sebe kladete přílišné nároky a nejste schopni tyto splnit...ale jak říkám,toto střílím jen od boku.Je to individuální.

Nechci se plést Mině do otázky, ale tohle bude pravda. Jsem asi rok a půl v důchodu, pracovní stresy jsou pryč a tahle škaredé sny vlastně také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]