Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohlo by to být i dost závažné - pokud by to byl tinnitus. Počkejte, zda to samo neodezní a potom si skočte "na ušní". Zdravím!
doplněno 29.06.15 09:33:To by měl poznat pan doktor, který Vás bude vyšetřovat.
to je individuální, ale do týdne to přejde. Pokud je to jednorázové zatížení sluchu, tak je to, jak s namožením svalů po tréninku, nejlépe pomáhá odpočinek. V tomto případě ticho, nejlépe co největší. Já jsem po party, když mi takhle pískalo a hučelo v uších, chodil hodně po lese a nebo spal párkrát se špunty v uších. Nepříjemné je, že v tichu je to pískání nejvíc slyšet, takže se člověk instiktivně drží v "hluku" , nemusí to být extra kravál, ale takový ten normální z ulice ap. kdy to pískání už nevnímáš. Jak říkám, teď to chce pobývat někde, kde je fakt ticho, aby si buňky ve vnitřním uchu odpočinuly páč jsou řádně podrážděné a bude to dobrý.
Ono to přejde. Ten koncert byl přeřvanej a neboj, tohle zná každý muzikant. I my malí vesnický šmrdlové hrající pro maximálně 600 lidí. Když stojíš celý večer vedle bubeníka, který do škopků mlátí jako hluchej do vrat, píská ti v uších týden. My jsme mu už na malé akce koupili el. bicí a nechali mu jen akustické činely. A odposlechy jedeme ze sluchátek, abychom si ten sluch pošetřili. Je to sakra znát! Neboj, bude to v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.