Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuju radu,s přítelem chceme už zažít své poprvé,přemýšleli sme o různých polohách mě se libí misionářká,ale on by chtěl i polohu na konička,jenže to se mi strašně nelíbí,necejtila bych se moc dobre,nechci to proste,ale on to chce moc a kdyz sem mu rekla že takhle to nechci hrozně se na mě naštval,říkám mu že pro poprvé nechci nějak experimentovat s polohama,ale nedokáže to pochopit.nevím co tím
Řekni mu, že pokud mu aspoň trochu záleží na tom, abys měla "poprvé" v pohodě, určitě nebude koníčka vyžadovat. Při koníčkovi je průnik hlubší, než u misionáře, takže to může i o dost více bolet. Nemůže tě k ničemu nutit, to si uvědom. A na žádné urážení a vydírání nepřistupuj.
Pokud to nepochopí, našla bych si takového, kterému bude záležet i na tobě.
No, myslím, že na poprvé by tě měl nechat vybrat polohu, prostředí a vlastně ti to co nejvíc ulehčit, s tím ti asi moc nepomůžeme, ovšem jestli se naštve kvůli jedné poloze, jak si pak budete v sexu rozumět celkově? To bude chtít cokoli co se mu líbí, aniž by bral ohledy na tebe? Tady se naskýtá spíš otázka, je-li to ten pravý.
Ale já to vím, nechte si své poprvé pro někoho jiného, chápavějšího, hodnějšího a milejšího.
Nic Vám neuteče! Jestliže se hrozně naštve už teď, jak to bude pokračovat? Nyní by měl být hodný a ucházet se o Vás, nadbíhat Vám. Je vidět, že ve věcech, kdy není po jeho, bude nejdříve naštvaný a posléze, až si bude Vámi jistý, tak bude tvrdě vyžadovat poslušnost.
A nemyslete, že když mu vyhovíte, bude hodnější. Ještě malou otázku. Jakou má povahu, když se opije? Pokud má zlou opici, rozejděte se s ním nyní, dokud není mezi Vámi sex. Až to budete mít za sebou, tak je rozchod o hodně těžší. Bude třeba pít a svalovat vinu na Vás.
doplněno 15.10.12 19:47:Když si vzpomenu, tak napoprvé na koníčka ani náhodou, myslím, že misionáře doporučují i lékaři v příručkách. Úplně to na poprvé stačí. Vy si diktujte, vy si stůjte za svým. Buďte sebevědomá.
Pokud se neshodnete už nyní, neshodnete se nikdy. Respektujte varovný signál! Je tu něco špatně. Hlavně se vy do ničeho nenuťte jen proto, že to ten druhý chce. Pamatujte si jednu věc, sex je o dobrovolnosti. V sexu je dovoleno vše, pokud s tím ten druhý souhlasí. Takže se klidně mohou setkat dva sadomasochisti, co se navzájem zmlátí, až z nich krev bude stříkat, ale jim to tak bude vyhovovat, proto by je za to neměl nikdo odsuzovat. Vám poloha na koníčka nevyhovuje, tak ji nedělejte. Jako být s partnerem poprvé a hnedka takto, se vám ani nedivím. Toto není poloho pro první sex a váš přítel je naprosto neohleduplný, pokud to po vás požaduje. Trošku zbystřete pozornost. Není radno podceňovat varovné signály, které naznačují možné třenice ve vztahu. Protože ty se časem nezlepší, většinou spíše zhorší.
= já jen doplním, ŽE jestiže se ( hrozně na mě naštval ) - určitě by do budoucna tento vztah nesl podobné znaky i v běžném životě. Začátek ( nebo-li POPRVÉ ) by měl být něčím mimořádným, romantickým a něžným = na to se často vzpomíná celý život. S nátlakem ve formě naštvání? - NIKDY! Poslal bych ho tak daleko, že by se již nedokázal odtamtud vrátit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.