Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvýšit chuť k jídlu?

Od: kadrt odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer poradno, mám přesně opačný problém než se na internetu řeší. Po úrazu jsem šel strašne dolů s hmotností a ani po 2 mesích se mi nedaří ji zvýšit. Na jídlo skrátka nemám chuť. V lékarně doporučili B-komplex a pivovarské kvasnice. Jednak to nepomohlo ( maximálně jsem měl brutálně žlutou moč- přebyt vitamínu B) a navíc mi známí tvrdí že piv.kvasnice jsou jen placebo. Tak či tak to výsledek nemělo žádný... Nevíte někdo, co třeba pomáhá starším lidem nebo naopak malým dětem? Popř. nějaké jiné možnosti než B-komplex?

Dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

weka*
hodnocení

0x

tento problém vám vyřeší tráva...tedy používá to hodně lidí po rakovině apod při nechutenství...slyšel jsem to od spoustu lidí a možná by nebylo na škodu to vyzkoušet...samozřejmě se to dá aplikovat i jinak než kouřením ;))

hodnocení

0x

Zkuste Nutridrink. Chuť k jídlu to nezvyšuje, ale je to tekutý výživový doplněk právě pro lidi, kteří toho moc nesnědí, popíjí se mezi jídly a tím si doplňujete kalorie.

nutridrink.cz/...

mowla*
hodnocení

0x

Neopovrhoval bych metodami ´našich babiček´ - silné masové vývary, maso ve všech podobách, vejce, sýry, zelenina, ovoce...

;)

zajixxx*

Zajít si večer na pivko, jendo dvě pět... a uvidíte jak lednička bude za pár dní zírat prázdnotou...

figurek*
hodnocení

0x

nejvýživnější potraviny jsou prý ty známé kalorické petardy, omáčky Kung Pao, co vaří vietnamci v bistrech. Zkuste je do sebe nějak natlačit. Třeba vám to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]