Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tohle kamarád nebo hovado?

Od: iceman007* odpovědí: 29 změna:
Jak už asi víte, měl jsem problém se svojí bývalou přítelkyni, která byla se mnou těhotná, tak jsem jí dal peníze na ten potrat. Kámoš s ní byl v Žilině, ale původně jsme my tři měli jet do Brna. Ona už to ale chtěla mít z krku, tak si to udělala v sobotu v té Žilině, stálo to tam celkem 6 000 Kč v Brně by to stálo 4 000 Kč. Té ženské jsem dal na to 4 000 Kč z toho 2 000 Kč utratila, kámoš tam doplácel 4 000 Kč. Podotýkám, že to všechno se stalo 30. května. A tohle hovado po mě chtělo 10 000 Kč, tolik jsem mu ani nedal, dal jsem mu jen 6 000 Kč a to jsem ho ještě přeplatil, jsem vůl, lituji toho. Nicméně ta ženská mohla být klidně těhotná s tím druhým, jak už jsem psal ode mě to byl jedenáctý týden a od něj osmý týden. Ona s sním totiž hned ten první den měla sex. Proč jsem jí vůbec pomohl? No když jsem viděl, jak se trápí a brečí, že se to její máma dozví, tak jsem neváhal a zasáhl jsem.Víte lhali mi oba, ona mi tvrdila, že měla jenom jednoho, přitom jich měla víc a kámoš mi zase tvrdil, že tam doplácel 8 000 Kč, což vůbec není pravda. Chtěl schrábnout prachy, což se mu naštěstí moc nepovedlo.A tohle hovado mi pořád celoročně spamuje na fb, dá se ho nějak už konečně bloknout? To je prosím člověk, který prodává lidem věci za drahé ceny, nevím, jak vy, ale takovéto lidi já ignoruji.Asi jsem se měl na to všechno vykašlat a nikomu nepomáhat ta ženská mi nedala ani korunu, přitom je to její vina, tehdy toho 14. března se na mě vrhla, přitom já to chtěl dělat s prezervativem.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

No,asi mě smáznou, ale to je hnus to vůbec číst ... *blee*

wasube*

Přidávám se k Tobě. Také mi pisatel přijde jako chlap co neumí řešit problémy ani svůj život. A už vůbec své přátele. Poněkud hysterické. Možná mi tedy smažou také.

iceman007*
hodnocení

Kámoš měl na Slovensku známého doktora, který to všechno udělal za 6 000 Kč, že jinak by to stálo 10 000 Kč. Vím sice, že ty potraty tady u nás jsou levnější okolo 4 500 Kč. A navíc moje bývalá je Slovenka, měla tam pojišťovnu, všechno. Prý to na Slovenku stojí 10 000 Kč, ale já tomu moc nevěřím.

majsterjoe*
hodnocení

0x

No a proběhl vůbec nějaký potrat, nebo tě prostě oškubali jako slepici.

Komu není rady, tomu není pomoci. Podle mě ho oškubali a pak se šábli napůl.

doplněno 28.06.15 22:59:

Skvělé, jak to slečna chtěla mít rychle z krku, tak pro jistotu hned půlu peněz utratila... to se mi snad zdá.

iceman007*
hodnocení

Ano, proběhl, protože mě ta holka volala a byla nervózní, že to už ví celá ubytovna, dokonce mě chtěla bít. Volala mi 11. června ve 21:00, takže k tomu skutečně došlo. Ona tady pracuje v ČR s mámou na brigádě. No já jen mám strach, aby se to její máma nedozvěděla. A toto pondělí mi psala, jak se mám, takže už na mě asi naštvaná není, ale chce na to zapomenout, tak to musím respektovat.

majsterjoe*

Mas to oficiálně černé na bílém? to není oprava kohoutku v koupelně, to neni tak jednoduché že kdo má známého doktora tak je to levnější.

Podle mě je to jedno, teď asi zas bude naštvaná máma a bude potřeba ji ukonejšit nějakými pár tisícovkami... Jak mu to vysvětlit, že dělá hňupa?

wasube*

Tak nějak, vystihla jsi podstatu problému. Komu není rady tomu není pomoci.

hodnocení

0x

A tohle hovado mi pořád celoročně spamuje na fb, dá se ho nějak už konečně bloknout? Návod na zablokování přítele na FB je zde: cs-cz.facebook.com/...

doplněno 28.06.15 20:41:

@qismo: *palec*

hodnocení

0x

Icemane, přesťaňte už zakládat stále nové otázky na jedno téma, protože se pokaždé dozvíte stejnou odpověď a to tu, že jste totalní korunovaný "id*ot". Při prvních dvou otázkach, co jste tu založil, se vám tu lidé snažili pomoci a řikali vám, co máte dělat. Vy jste si to stejně udělal po svém a dál jste pokračoval ve svém chování úplného blba, tak je to stejně jedno, co vám tu lidé napíšou. Už jste založil 4 vlakna na toto téma, kolich jich ještě bude?

A ano, kamarád to není, ale tím hovadem jste opět a stále jenom vy...

Hodně štěstí do života, budete ho dost potřebovat...

doplněno 28.06.15 20:57:

Pokud budete i nadále své chování "blbce" obhajovat, nikdy se z toho doopravdy nepoučíte.Rozhodnutí je vždycky na vás.

iceman007*
hodnocení

Neřekl bych uplného blba, spíš mám tak trochu štěstí a to taky k životu patří. A těch 10 000 Kč už nějak oželím, vždyť už je to měsíc zpátky. Taky jsem mohl dopadnout mnohem hůř, kdybych si našel nějakou sviňi, to znamená, že by byla se mnou těhotná ona by porodila dítě rok by mi nic neřekla a dala by mě k soudu a já už bych jí dlužil za ten jeden rok: 36 000! A 36 000 Kč a 10 000 Kč je hodně velký rozdíl, takže mám tak trochu kliku. Ano, kdyby to byla nějaká hodná holka, tak si to dítě nechá, tahle ta bude stejně dál jen využívat chlapy.

Pane Bože, do čehos to duši dal... tak hlavně že máte štěstí a našel jste si slušnou a férovou holku a už jí konečně snad nic nedlužíte...

wasube*

Máte sice pravdu, ale ten člověk se rád cítí ublížený a co s tím naděláte? Myslím, že má trauma i když mu pekař prodá spálený rohlík, hned potřebuje meprobamat. A samozřejmě celý svět musí vědět, že z něj druzí dělají blb*e, protože pocit, že je vlastně chudák, je nenahraditelný. Bylo by zajímavé znát rodinu, ublížený otec asi hodně pod pantoflem.

kangaroo*
hodnocení

0x

A kde bere tu jistotu, že si ti dva neudělali pěkný výlet na Slovensko za cizí peníz? Jsou ženy, které dokáží v mžiku zneužít situace a zahrát těhotnou či znásilněnou.

iceman007*
hodnocení

Viděl jsem totiž ty papíry od doktora. :-P

kangaroo*

A to jako nelze na 99% zfalšovat tiskopis :-D Mám z minulosti 3 roky praxe v tiskařství a tímhle názorem by mě dotyčná neopila. I studenti ZŠ dnes umí udělat profi falešné potvrzení od doktorů :-D

joudic*

asi tak, do hodky se da udelat takovy tiskopis, ze oblafne i urady, a ne jen bambulu :)

danys*
Po přečtení tvých dotazů ti poradim jednu věc..v hlavě to nemáš v pořádku a měl by ses jít léčit! Jestli ti to někdo žere, tak já tedy ne..
wasube*

Ještě jsem se zamyslela nad tím, že možná potřebuje aby to každý věděl, že je schopen oplodnit ženu. Pokud se popisovaná věc vůbec odehrála.*uf*

eulalie*
hodnocení

0x

No ja nevim, ale s vašimi názory na ženské pokolení nebylo by pro vás lepší podstoupit vasektonomii? Už nikdy byste nemusel řešit podobné problémy.

pb®
Já bych se přimlouvala ještě za lobotomii, pokud je ten příběh pravdivý.
wasube*

Také to tak vidím.*palec*

hodnocení

0x

Já si myslím že tohle je veliké kecání na pokračování. Člověk, který se takdo vyjadřuje a píše bezchybně, nemůže být přece tak blbý! Když už pominu všecky ty plky z dřívějška, pak mi dovol, abych se pozastavila nad tvým líčením "toho". Opravdu si myslíš, že kdokoliv může přijít k jakémukoliv doktorovi, v neznámém městě a chtít kyretáž? Jakože sestra natáhne ruku, přepočítá peníze a řekne: Pojďte dál?! Tohle si opravdu myslíš? *zed* Nechce se mi to hledat, ale kdy jsi poprvé zjistil, že je ona těhotná? A pak, na dovršení všeho napíšeš, že chcete bydlet spolu, tři kamarádi. Tož, tak blbý přece ani nemůžeš být! *sok* Jedna informace nedůvěryhodnější, než druhá a to ani nemluvím o čtvrté a páté. Nechej toho! *bum*

hodnocení

0x

Icemane, zjistil jsem, že jsem s tebou asi těhotný. Když mi pošleš aspoň 100000 Kč, nikomu to neřeknu. Ale pospěš si, jsem v 11 měsíci. *haha*

doplněno 29.06.15 17:38:

Omlouvám se, ale nemohl jsem jinak. Připadá mi, že si z nás ten člověk prostě musí dělat srandu. Klidně to smažte.

joudic*

ja vam udelam neprustrelne potvrzeni od lekare za 20% :)*kafe*

wasube*

Pravda se nemusí mazat, on si totiž opravdu dělá šprtouchlata.*ee**smich*;)

zakus*
hodnocení

0x

Ještě větší blbec než jsme doufali - docelá dobrý film ;)

lordweb24*
hodnocení

0x
Evidentne mate hlavu na krku jen proto, ze kdyz by prselo, tak by vam do krku na**calo a vy byste se utopil!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]