Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 páry v jedné rodině

Od: lolo* odpovědí: 11 změna:

Zdravim, co si myslíte o vztahu dvou párů v jené rodině..?

Př.: Jako že já mám bráchu tem má přítelkyni a já bych měl její sestru..

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

No - co by na tom bylo divného?

Zajímavá situace by nastala, pokud byste si holky vzájemně ´prohazovali´... Nebo půjčovali...

:-D

hodnocení

0x

Moji dva strýcové si vzali taky svě sestry, asi tři roky po sobě :) Nikdo s tím problém neměl :D myslím že je to úplně normální ;)

hodnocení

0x

Nic divneho , znam taky jeden takovy pripad a neni problem :)

stribrnak*

jiné by to bylo,kdyby si sestry byly hodně podobné,znám takový případ,moje mamka je z dvojčat , jednou,když nemohla na rande ,tak poslala svojí sestru a dodnes ted moje teta a strýc spolu žijí spokojeně již přes 50let

lolo*
hodnocení

tj, takže nic nového to není:) prave jsem to viděl u kamoše, ale jim to dlouho nevydrželo..tem co jsou spolu 8let jsou k sobě tak hodní a ti druzí se porad jen hádali, ale proč to nezkusit :)

tomas447*
hodnocení

0x

tak pokud to nebude pod jednou střechou tak rozhodně žádný problém a přeji Vám to :) protože pod jednou střechou by mi byly divně s bráchou/sestrou

hodnocení

0x

Ve škole na pajdáku se sešla dvě děvčata, která měla stejné jméno a stejné příjmení. A obě si vzaly bratra té druhé. :D Takže se zase jmenovaly stejně jako před svatbou.

hodnocení

0x

Osud s lidmi občas zamíchá. Dva bratři z nedaleké vesnice si vzaly zase 2 sestry z jiné vsi. Aspoň to bylo "v rodině".*smich*

Chlapec z naší vesnice začal chodit z dívkou ze vzdálené vsi. Měl navíc pěknou sestru, jeho dívka zase staršího bráchu. A postupně to dopadlo tak, že i ti dva šli ve stopách svých sourozenců, našli v sobě zalíbení a tak z toho byly dvě svatby. Pikantní na tom bylo, že obě děvčata mají stejná jména. A tak se u nás ve vsi z legrace říkalo: No, co, jenom si kluci prohodili Martiny! Jaga.*smich*

doplněno 15.10.12 08:48:

Teda, fůůůůj,, já se překlepla! To je hrubka jako Brno! BRATŘI SI VZALI! Omlouvám se a stydím děsně. To se mi nestává! *hi*

lolo*
hodnocení

jj, proč ne :) nikdo v rodině s tim problem neviděl..navic ta holka je moc hodná :)

buss
hodnocení

0x

A ono tomu něco brání?

dejavu*
hodnocení

0x

Má babička a děda jsou z takového sňatku, kdy si bratři vzali dvě sestry a vydrželo to oběma párům doživotně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]