Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek Pixwords

Od: gamapolis® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.Od pátku se patlám s tímhle obrázkem ze hry Pixwords.Samozřejmě jsem hledal i na netu.Našel jsem spoustu rádcú na tuhle hru,ale tenhle obrázek ne a ne objevit.Třeba se najde někdo, kdo mi poradí a pohnu se dál,neboť bez toho mě to dál nepustí.Na napovědu(?) v tuto chvíli nemám nárok.Děkuji.

Obrázek Pixwords

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Slovo nalomeno,které mě napadlo ,tam nejde.

hodnocení

0x

budete z mé odpovědi šílet.. jde opět o špatný obrázek, jako je např zaoceánská loď a na obrázku je přitom sýr *smich*

odpověď je zde: mojepixwords.cz/...

doplněno 28.06.15 13:20:

to zklamání, že máme erární nápovědu na PixWords a náš uživatel o ní neví *mala*

hodnocení

Tak správné slovo k tomu obrázku je Napoleon.To jsou věci.Mě nenepadlo,že by to byla chyba.Díky.

doplněno 28.06.15 13:37:

Jen by mě zajímalo,co to na tom obrázku je.

No přece Napoleon *smich*

Konkrétně jeho pravé rameno s ozdobným nárameníkem a pravá ruka vsunutá mezi knoflíky u kabátu. To už tedy na záběru není. A to vše třikrát :)

hodnocení

Jo táááák.3 špatní Napoleoni.*zed*

tady je správný obrázek: mojepixwords.cz/...

hodnocení

Díky za správný obrázek.Jsem zvědav kolik chyb najdu.Tahle byla zatím první.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]