Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umrtvovací injekce, odeznění působení injekce

Od: tomasjanik odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes v 8:15 mně vrtal zubař zub, dal mně umrtvovací injekci. Už hodinu a půl mám levou stranu tváře znecitlivělou. Za jak dlouho, to umrtvení přestane působit? Už je to hodina a půl.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Zdravim. Budte rad, ze to stale pusobi a neboli. Zalezi jak velkou davku pouzil. Dcera nedavno podstoupila to same a pusinku mela ztuhlou temer cele dopoledne, hlavne pozor at si nerozkousete ret , to je docela bolestiva zalezitost.
tomasjanik
hodnocení

Snad to brzy odezní, odpoledne čekáme návštěnu, nerab bych se ukazoval s povyslím obličejem :)

hodnocení

0x

To máte skvělého zubaře! Na vrtání píchnul injekci! To ten můj jen hučí: Ještě chvilku, ještě chvilku. *plac*Buďte rád, že máte pusu necitlivou. Alespoň necítíte bolest.

doplněno 28.06.15 11:33:

Už jsem se pokoušela, ale pravil, že to bude jen chvilička. *zed*

sebod*

Babčo, tak mu řekni, ať nehučí a injekci Ti píchne. O mě to zbuřka vi, že se bojím, leckdy mi říká, že ta injekce bude bolet víc, jak samotné vrtání. Ale stejně mně jí píchne. Rozhodnutí je jen na Tobě.

doplněno 28.06.15 11:32:

Jinak já mám pak pusu ztuhlou tak ty tři hodinky

doplněno 28.06.15 11:59:

Tak ho vyměň. Mě opravdu dají injekci už pomalu ve dveřích, jinak by mě potom v ordinaci neodchytili *smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]