Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach psího žrádla v obchodě

Od: nickolas odpovědí: 6 změna:

Tak by mě zajímalo jak ostatní vnímáte smrad z pytlů psích granulí třeba v marketu. Mně je z toho vždycky na blití. Co si myslíte vy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Mnohem více mi vadí ´smrady´ z drogerie a parfumerie...

*smich*

olaf71*
hodnocení

0x

já to čichám i v práci, ale zvykl jsem si. horší bylo krmení pro rybičky (sušení červi), to bylo na *blee*

hodnocení

0x

každému vadí něco jiného... granule mně např. vůbec nevadí, zato nesnáším pach v uzenářství, přitom jsou lidi co ten pach milují...

krkovicka*
hodnocení

0x
Mě osobně tento zápach nevadí.Znám ale dva lidi kteří se jak říkáte málem poblili.Jedna dokonce odešla ze zaměstnání v second handu když vedle něj otevřeli prodejnu krmiva pro zvířatka.Druhá se vyhýbá regálu v supermarketech.

hm*
hodnocení

0x

Jde jen o zvyk. :)

susenka*
hodnocení

0x

Mně to například voní. No jo každý je jiný. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]