Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvrácená mládež - informace o předloze

Od: sikana odpovědí: 7 změna:

Zdravím, před chvílí jsem shlédl film Zvrácená mládež - Klass.

Film mě naprosto překvapil a mohu říct, že se jedná o jeden z nejlepších filmů,

co jsem kdy viděl. Nicméně k mé otázce:

Prý to je podle skutečnosti a já bych si o tom něco chtěl přečíst, jestli byli střelci, teda spíš

ten jeden střelec, odsouzen a vůbec další fakta. Bohužel je nedokážu najít.

Prosím, napište sem nějaké odkazy, ve kterých se můžu dozvědět o tom skutečném masakru,

z kterého vychází tento film.

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sikano, film se jmenuje Zkažená mládež, Estonsko, 2007 a komentáře najdete na ČSFD.cz.

sikana
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 13. 10. 2012 20:28:24
Viz. pravidla poradny. Napadání druhých je zakázáno!
majsterjoe*

Zda se mi, ze skryti tohoto prispevku neni moc spravne.

technoman*
hodnocení

0x

Film je ke stažení na ulozto.cz. Mělo by to být na motivy podle masakru na Columbine High School v roce 1999

doplněno 13.10.12 19:55:

High School = střední škola

sikana
13.10.12 20:10
hodnocení

Díky!

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ten film neni podle pravdy, to jen tak aby bylo jasno.

A limoska ti to rekla dobre. Zkomolil jsi nazev filmu, to za prve a za druhe, staci si precist par komentaru na CSFD a bylo by ti to jasne.

bezprezdivky
hodnocení

0x

Klass byl natočen podle skutečných událostí, nejedná se však o žádný případ, který se stal v Estonsku. Vychází z několika příběhů, jež se odehrály a odehrávají po celém světě.

izmus.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]