Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nutkání škubat nohou ve spánku?

Od: break* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám na Vás otázku - taky se Vám někdy stane, že jste v tzv. polospánku, už skoro nevnímáte okolí, ale zničehonic škubnete nohou a rychle otevřete oči, protože jste tou nohou museli škubnout, jelikož jste měli dojem, že padáte (čímž nemyslím pád z postele, ale např. ze srázu)? Mně se to totiž občas stane a nevím, jestli je to normální. :) :)

Děkuji za případné odpovědi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skub
hodnocení

0x

Jo,je to normální..

hodnocení

0x

já bych občas s chutí uškubnul nohu někomu jinému *smich*.

hodnocení

0x

Je to úplně normální. Stane se to v okamžiku, kdy tělo usne a svaly se povolí. Z toho je pocit pádu, a protože už jste v polospánku, mozek vytvoří obraz srázu, aby Vám zdůvodnil ten pocit...

hahanaj*
hodnocení

0x

to ale neděláte vědomě , že byste chtěl

dzordz*
hodnocení

0x

Mně se to stává, když mám přeložené předloktí přes hlavu :D Ovšem ničím neškubu, pouze se hned probudím.

keliska001
hodnocení

0x

Já tohle mám občas taky přesně jak píštete -v polospánku nebo v lehkém spánku při snění a něco se Vám zdá. Akorát většinou hodně škubnu spíš rukou než nohou,ale to je zcela v pořádku a normální. Žádné obavy. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]