Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
NA internetu jsem našla něco o PSI Ballu, zaujalo mě to a hledala jsem návod.. Zkusila jsem to ale nefungoval. Našla jsem dalších asi pět a zkoušela je kombinovat, měnit.. Ale nějak mi nejde tu kouli vytvořit.. Mělo by to prý jít už po chvíli, ale já necítím ani energii v prstech. Čím to může být? Zkouším to už třetí den.
mrňousek
PS: Pokud nevíte jak se PSI vytváří, neodpovídejte prosim. :D A taky nestojím o komentáře typu "PSI je kravina", ano? Děkuji.
takze PSI ball nema s psama /tema chlupatejma/ nic spolecneho, je to zvlastni koule ktera se da vytvorit z energie.. da se pouzivat napr. k telekinazi.
Tak to promiň, Mrňousku, ale jsem vedle jak ta jedle. Jen zírám. O tomhle vážně nic nevím a nestydím se za to. Nikdo neví všechno. Aspoň nedělám chytrou a přiznám to, bez mučení.
Jen nechápu, jak se dá vytvořit koule z energie.
My zamlada říkali o někom, že "udělal z prdu kuličku" , že by to s tím tak nějak souviselo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.