Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PSI-Ball

Od: mrnousek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. *slunce*

NA internetu jsem našla něco o PSI Ballu, zaujalo mě to a hledala jsem návod.. Zkusila jsem to ale nefungoval. Našla jsem dalších asi pět a zkoušela je kombinovat, měnit.. Ale nějak mi nejde tu kouli vytvořit.. Mělo by to prý jít už po chvíli, ale já necítím ani energii v prstech. :( Čím to může být? Zkouším to už třetí den.

mrňousek

PS: Pokud nevíte jak se PSI vytváří, neodpovídejte prosim. :D A taky nestojím o komentáře typu "PSI je kravina", ano? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

no asi to bude tim, ze nikdo nevime, co to jsou psi koule *smich* teda jako ja vim, to by sice vysvetlovalo proc to nefungovalo :D :D ale tusim, ze tohle asi neni spravna odpoved :D

hodnocení

0x

Nemohu odpovědět, protože v anketě chybí rubrika pro mě. Nevím totiž, co to vůbec je, proto nemohu odpovědět na něco, co nevím.

Jinak psi kravina nejsou, mám psy moc ráda, jsou to prima přátelé a kamarádi. Jaga.

mrnousek*
hodnocení

takze PSI ball nema s psama /tema chlupatejma/ nic spolecneho, je to zvlastni koule ktera se da vytvorit z energie.. da se pouzivat napr. k telekinazi.

Tak to promiň, Mrňousku, ale jsem vedle jak ta jedle. Jen zírám.*sok* O tomhle vážně nic nevím a nestydím se za to. Nikdo neví všechno. Aspoň nedělám chytrou a přiznám to, bez mučení.

Jen nechápu, jak se dá vytvořit koule z energie.

My zamlada říkali o někom, že "udělal z prdu kuličku" *ee*, že by to s tím tak nějak souviselo?

borax*
hodnocení

0x

No píšeš, že ti to nefungovalo ani šesti různými způsoby...to je odpověď na tvou otázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]