Čau borče, s tím neuděláš nic. Nenastavil si tam moc vysokou teplotu? Tyhle mikiny se perou tak na 30, max. 40st. Co by šlo, předat jí až navečer, kdy to nebude k poznání po nějaký kalbě kdy si člověk stejně moc nepamatuje
doplněno 13.10.12 10:07:
Já si kšiltovku pral v umyvadle na teplotu co moje ruce vydržely, byla dost špinavá, to bys koukal jak šla barva dolu...Pak byla voda červená skoro jak ta čepice. Pozor na to.
Jinak pokud to opravdu pozná, tak holt s pravdou ven jinak budeš za zm*da.
doplněno 13.10.12 10:12:
I značkový věci, teda některý vydržeji ho*no. Viz. ta kšiltovka.VANS. Guma se zkrabatěla po dvou vypráních že to nešlo vzít na hlavu
Kdyžtak napiš, ale musel by ses zaregistrovat
hoper
:D normal 40st.,byla skoro nova
sebod*
hoper. Nebyla poprvé praná? I značkové oblečení je někdy šmejd, který pouští barvu. Třeba ji i kámoš už pral a taky mu trochu vybledla, tak se tomu nebude divit, nebo si toho ani nevšimne.
hoper
ležela mu pry dlouho ve skříni,ale říkal že je nova,asi 2x ji měl na skejtu
technoman*
NO, tak ať jí zase rychle uklidí na dlouho do skříně...jako že díkec, dobrá, ukliď si jí ať se nezmačká...
Barvu zpět nevrátíš, jednobarevná by možná šla znovu obarvit, ale je to velký risk. Předat až navečer když je šero, nejlíp aby jí hned uklidil,pokud to pozná holt s pravdou ven Jak moc je to vidět?
doplněno 13.10.12 10:42:
Jo, ještě, tak co borče, co řikáš na ten shopík? Vybral sis nějakou?
hoper
shopík je fakt gut,velky vyběr a hlavně ty slevyzatím ne,ale vybírám tys neco vybral?
technoman*
Já se tam chystám, jinak na těch fotkách taky nemaj všechno, ale taky tam nemaj všechny velikosti. To je u mně trochu problém. Chce to vidět live. Je to taková velká hala, ale blbě se to hledá, je to dost zastrčený.
Nic se nesnažte napravovat. Dopadlo by to ještě hůř. Přiznejte se a řekněte, jak jste to pral a také v jakém prášku. On se mu při příštím praní vyhne a použije něco na jemné prádlo. Perwoll, Dreft nebo neco.
Tak tomu už nerozumím.... Tos měl taky nějakou novou že jste to vyměnili? Stálo to aspoň za to? No to je jedno, hlavně že je to OK
hoper
měl jednu FNSmku
technoman*
Se pochlub, borče
hoper
14.10.12 16:38
co?
technoman*
Tak jí ukaž, ne?
hoper
14.10.12 18:48
jakou?
technoman*
no tu jak máš od něj, neasi...
hoper
tj ta mikina
hoper
14.10.12 20:22
FNS
technoman*
Tak ta je luxusní. Logo je suprový.
hoper
funstorm je gut značka
technoman*
streetcool
cocinkamichalka*
Hele, borci, nechcete si vnitřní poštou vyměnit mail, Skype, facebook nebo ICQ? Myslím, že ty vaše diskuze ve dvou tady baví celou poradnu! (mě teda určitě!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.