Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
namontovali nám hlavní vchodové dveře ( euro dveře ) s elektricým zámkem. Pořád je urguji, že nefunguje už dva a půl roku ( mám servisní listy, kde je žádám o zprovoznění díla nebo li el. zámku ).Při montáži dveří už jsem napsal, že je to špatný zámek 12V a má tam být 3,7V a nyní mě odepsali, že tam má být zámek na 12V a mám se starat. Myslím si, že nemají právo mi měnit zámek, který ve starých dveří fungoval a do nových si sami dali el.zámek jiného napětí 12V. Záruka je pět let. Tak to mě došla trpělivost. Prosím o radu nebo o popsání postupu odstopit od smlovy o dílo. Jsem ochotný jít i k soudu.
Děkuji za rady Roman.
Zaleží na tom jak máte napsanou smlouvu .Jestli že mate napsanou smlouvu vyměnu dveří i se zamkem ale sespecifikoval jaký tak vám namontují podle norem nebo podle norem podnikových.Na začatek bych chtěl vyměnit zs slabší zámek,když se nedohodnete pak poslat na firmu písemné odstoupení od smlouvy ,pokud se dohodnete vzajemne vypořadate pohledavky(vy vratíte dveře oni peníze)popkud ne tak soud
doplněno 13.10.12 08:15:oprava-nespecifikoval
Smlouva je psaná na mě, Jsem vlastníkem R. baráčku. Ano pravda el.zámek jsem nespecifikoval, ale to snad není moje povinnost ,ale povinnost té firmy, která dodává dveře s el. zámkem. Možná jsem se dopustil chyby, ale to neopraňuje firmu, aby mě nezprovoznila vchodové dveře s el.zámkem.
Děkuji Roman.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.