Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklama na autě - funguje?

Od: itan71* odpovědí: 11 změna:

Zdravím všechny rádce.

Zajímalo by mě zda někoho zajímá jakákoliv reklama na autech,*nevi* jestli si to někoho motivuje třeba volat na ty fa.*ee*

Jaký máte na to názor!*vtip*

Děkuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Když reklama zsaujme a má tam www, tak proč ne :). Volat asi ne :D

mowla*
hodnocení

0x

Pokud potřebuju nějakého řemeslníka, nemůžu žádnýho splašit a zrovna okolo mne jede auto s reklamou na firmu z daného oboru - a všimnu si (a stihnu si číslo zapsat ;) ), možná bych tam i zavolal. Pravdou ale je, že si takových nápisů nevšímám... ;)

To už mne spíše zaujme barevné provedení či nějaký vtipný polep (naposledy jsem na dálnici fotil kamion polepený reklamou na jméno stejné s přezdívkou kamaráda)...

Ovšem - já podobně ´reaguju´ i na reklamy, které mne míjí na jiných ´nosičích´...

:-D

hodnocení

0x

Když sem otvíral autoservis,tak sem si umístil reklamu na své auta...zabralo to...;)

hhh*
hodnocení

0x

Ano, ve firme jsme vyhodnocovali, z jakych zdroju prichazeji novi zakaznici. Na prvem miste bylo doporuceni stavajicich zakazniku, na druhem reklamy na dvou autech. Dulezite je aby reklama zaujala a byla dobre zapamatovatelna adresa webu, kde se potencionalni zakaznik dozvi dalsi podrobnosti a kontakty.

prochy35*
hodnocení

0x

Funguje to dobře.mám dlouholeté zkušenosti s ohlasem na firemní auta

hodnocení

0x

Reklamu na autech prakticky nevnímám, ostatně stejně jako ostatní druhy reklam. Když kolem projede auto s reklamou, možná si uvědomím, že na něm bylo cosi napsáno, ale co? Netuším. Pokud mi už něco z nějaké reklamy uvízne v hlavě (člověk se tomu nevyhne), bývá to spíš vtipný slogan, než nabízený výrobek ( "...nemusím, já už ho vidím":). Dodnes netuším, na co to vlastně je reklama). Na ty televizní jsem přímo alergický a působí na mě přesně opačně, než by měly*bum*. Ze zásady bych si nekoupil kupříkladu nic, co nabízí připitomělý Horst, i kdyby se jednalo o skvělý výrobek (což by byl ovšem zázrak). Svět bez reklam bych si docela dobře dokázal představit, i když vím, že to v dnešní době nejde (kupříkladu bych tady teď nemohl zadarmo psát do "Poraďte":D).

daniell*
hodnocení

0x

Některé reklamy jsou velice kreativní třeba nedávnou jsem viděl nákladák který měl na zadních dveřích obrázek vnitřku ( maso ) a vypadalo to velice dobře takovéto reklamy zaujmou nebo jsem viděl i auto instalatéra a trubky vytvářeli dojem že vchází do prostoru ale je to jako bilboardy podívam se na ně ale že bych hned musel jet koupit "dobrou snídaní bez té to prostě nadám" tak to ne *smich*

doplněno 13.10.12 09:48:

ikdyž těd jsem si vzpoměl že ikdyž já si reklam nevšímám okolní lidé asi ano protože jsem si na auto umístil reklamu a potom mě lidé říkaly že si mě objednali díky té reklamě na autě , tak to asi funguje když ne takhle přímo tak podvědomě asi ano *nevi*

buss
hodnocení

0x

Otázka jak je udělaná a na čem to je aby to už z dálky zaujmulo.. Pak by bylo třeba se tázat klientů kde na firmu vzali kontakt, jak je reklama účinná.
Na co se podíváte?

doplněno 13.10.12 09:54:

Znovu

Reklama na autě - funguje?

No mě na první pohled zaujal ten bílý flek, co má ten řidič před ksichtem. Co to je*sok*?

buss

Podstatné je, co se za reklamu dostane a ne jaký gzicht tam sedííí.

itan71*
hodnocení

To auto znám z tuning srazů. Auto mě jen trochu zaujalo a kdyby u něj nebyl ten v menším provedení tak bych jen přešel.

Vyděl jsem reklamu masny na náklaďáku, tam měl půlku prasete a k tomu nápis " Máme to na háku "

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]