Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tento spínač/vypínač

Od: punker* odpovědí: 11 změna:

Nevíte někdo kde sehnat vypínač na alarm do Fiatu Brava (Fiat Marea,Seat toledo,alfa 146,...)?
V jednom vrakáču mě odbyli že to není ve všech a hledat že to nebudou a ve druhým mě nechali ať se podívám,tak sem pár aut prohledal ale ani u jednoho nebyl,tak by mě zajímalo kde ho seženu?

Kde sehnat tento spínač/vypínač

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dal by se najít ve starých PC skříních, tam se používal, alespoň já ho tam měl (staré myslím doby 486... - tedy tak do roku 1995)

punker*
hodnocení

To by mi vklidu stačilo,protože někdo psal že stačí rozříznout vršek a pak se s tím dá otáčet rukou tak si to potřebuju vyzkoušet =D ale takovej PC taky nenajdu =D

hhh*
hodnocení

0x

Zajdete do prvni hospody nebo herny a vezmete si kontakt na majitele nebo provozovatele vyhernich automatu. Urcite bude mit par zbytecnych i s klicem...

punker*
hodnocení

dík :) a u těch automatů je to spínač,nebo jen zámek? ať vím na co se provozovatele ptat =D

hhh*

Oboje, zamek treba na otevreni supliku s penezma a spinac treba pro obsluhu na vyber vyhry. ;)

punker*
hodnocení

ok dík za radu

hodnocení

0x

Není lepší než shánět tenhle "paskvil", pořídit si něco takového?

gme.cz/...

punker*
hodnocení

bylo by to lepší,jenže nevím jak je to přesně zapojený =D už sem zkoušel propojovat drátky,ale bez úspěchu =D

A kolik má ten spínač kontaktů 4,3 nebo 2, vždyť těch možností moc není.

punker*
hodnocení

má 4 kontakty ale vede tam černej a červenej zvlášť a druhej černej a červenej který sou spojený,ale do vypínače zapojený zase jako dva

doplněno 12.10.12 17:21:

a do konektorů vedou 3 dráty a z konektorů 4 =D

ar*
hodnocení

0x

Zkus se zeptat u Auto Demo, Dočekal (tel. 604276771). Dělá italy už spoustu let a má i vrakáč. Nevím odkud jsi, ale tohle by se nechalo domluvit i poslání poštou. Auto Demo je ve Velké Jesenici u České Skalice.

Jen bych byh tu spínačku alarmu nehledal na Seatech, ty už nemají s Fiatem nic společného, Spíš bych přidal Alfu 156, 166 a Lancie Lybra a Kappa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]