Nejste přihlášen/a.
Viděl jsem že v supermarketu měli maso ve slevě a jeden zákazník do obalu udělal malou dirku a řekl, že maso ve slevě smrdí a vrátil jej zpět do regálu. zadržela ho však ochranka, s tím, že porušil obal a že si to maso musí koupit za plnou cenu přestože bylo poslední den v záruce a byla na něm sleva. Je tento postup od ochranky možný, prý to viděli na kamerách?
Zdravím, je to možné, ale že chtěli plnou cenu, místo slevy je divné (asi trest). Z toho plyne, nekupujte ty hnusy v krabičkách a vybírejte kvalitní maso v prodejně u řezníka. U nás se chodí většinou v úterý či čtvrtek, v pátek je akce. Když se Vám maso na pultě nelíbí, tak stačí otevřít pusu a nechat si donést jiný kus ze skladu. Pokud nebudou ochotní, je to známka nekvalitního masa. Je to umění pro život, tak se učte.
Značně nepravděpodobné. Zákazník si většinou může dovolit úplně všechno. To, že se chce přesvědčit o kvalitě toho, co kupuje, nelze brát jako úmyslné poškozování. Měl by se přesvědčit až po zaplacení, ale takhle je to přece jednodušší. A ochranka je tam především kvůli zlodějům.
doplněno 27.06.15 21:24:Joe, zákazník by si neměl dovolit ... Ale zákazník si dovolí ... A většinou je tolerováno, protože pokud ne, tak následuje stížnost na zákaznickou linku, zdůvodňování atd. Na prodejnách se odepisuje a vyhazuje tak obrovské množství prošlého a poškozeného zboží, že takovéhle úmyslné poškození se v tom ztratí jako nic. Už jsi viděl, že zákazník přinesl reklamovat ohlodané kosti z grilovaného kuřete s tím, že jim doma nechutnalo? Já jo.
Lidi jsou(s prominutím)prasata.Kolega měl po otevření plastového víčka margarínu v tom ochraném alobalu díru od prstu.Když kupuju vejce,tak se dívám dovnitř i na barvy na vlasy...ale otvírat margarín,Lučinu apod.mě nikdy nenapadlo.Nechápu co k tomu lidi vede?Taky na zboží zbytečně sahají a zkoumají a stejně si jej koupit nechtějí...
Stejně tak je divná moda,jak lidé jedí už na prodejně a učí to i děti,že je to normální.Kde jsou potom nějaké zásady slušného chování,to přece nejde něco jíst bez zaplacení-zvláštní druh výchovy
Ahoj. Než mě soused poučil, jak očuchat chlazená kuřata a dvakrát mě se smradlavýma poslala sousedka zpátky reklamovat, to dělám stejně.Šlo o PENNY. Datum nedatum. Ještě bych doporučil ty chlazený věci zpracovat ještě ten den. Aspoň pozapéct. Nemusí vydržet do dalšího dne, i když budou do dne spotřeby 2 dny. S reklamacemi nebyla potíž, ale ty zbytečné cesty mě medily. Ochrance by se smradlavé maso na hlavě určitě nelíbylo. A ten vyrvál už vůbec ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.