Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadupal nas na uplne dno,jak zabezpecit dceru

Od: jajinecka* odpovědí: 12 změna:

dobry den,prosim vas jsem v zoufale situaci a nevim jak dal.s manzelem jsme zadali o odluzeni a par dni pred soudem me a mou osmi letou dceru opustil beze slov,jsem nezamestnana takze i bez penez,stale mi jen vyhrozuje ze me o jajinku pripravi,ze zadny rozvod nebude dluhy pujdou na pul a on si bude platit jen to sve.od dubna si stradal penize a nas ted zadupal na uplne dno,dum se bude prodavat a ja nevim kam mam jit a co mam delat,jajinecku meme od miminka adoptovanou a ja se bojim ze pridu i o ni.co dal?pomuze mi nekdo?dva tydny jsem se ponizovala a neustale ho prosila at se vrati domu,je najednou strasne kruty a me uplne srazil na kolena.preji si jen jajinky smich,at je stastna.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Jděte za sociální pracovnicí, tam vám poradí.

hodnocení

0x

Zkuste kontaktovat toho kdo vám to oddlužení zařizoval(advokát?).

doplněno 10.10.12 12:14:

Jajinečko, tak kontaktujte toho soudce nebo soudkyni co o tom oddlužení rozhodoval/a.

jajinecka*
hodnocení

ne advokat,nejaka firma "spravce dluhu" a ty bohuzel svou existenci nedavno zrusili,lepe receno ta pani ktera nam vse zarizovala.

iz*

Od "Správců dluhů" honem pryč, nebo se nedoplatíte. Oni za Vás nic nevyřídí (věřitelé nejsou povinni s nimi komunikovat a většinou ani nekomunikují), začnou jenom posílat nižší splátky (z toho, co jim posíláte si samozřejmě nezapomenou strhnout odměnuá a k Vám za pár měsíců (odhadem 3 až 5) přijde exekutor.

Takže radím smlouvu co nejrychleji vypovědět a začít jednat s přímými věřiteli - bankami.

lidus*
hodnocení

0x

Obraťe se na sociální odbor, ne že bych věřila, že vás vytáhnou ze sraček ale aspoň bych doufala, že pomohou s bydlením a zabezpečením dítěte. Nepomohla by rodina?, to je první kam bych se obracela já.

jajinecka*
hodnocení

rodina tedy ma mamka mi pomaha jak to jde na dluhy ktere mi zustanou bohuzel je kratka,hlavne vim jak moc ji to trapi a nechci ji zbytecne zatezovat,nejhorsi je ze to nikdo nemuze pochopit,zenska v tom neni jeho dobry kamaradi kteri jsou rozvedeny nam ho odtahli a 17let lasky je pryc,21.10.bychom meli vyroci od svatby,ja jsem uplne v pekle

sebod*

IHNED zažádat o rozvod. Pak se dá opět řešit insolvence. Jinak s firmou "správce dluhů" mají klienti velice špatné zkušenosti. To, že skončila jejich obchoďačka nic nemění na tom, že firma ve své (ne)činnosti i nadále pokračuje. Takže zkuste jednat s nimi. Jinak máte ve vnitřní poště na mě kontakt. Probereme situaci a třeba nějaké východisko najdeme. Chápu, že se teď cítíte strašně, ale... Ale jsou na tom lidé daleko hůře. Věřte mi. A Vy MÁTE a MUSÍTE pro koho dál bojovat :)

Vím, že to sys a admin nemá rád, ale pro Vás i pro ostatní, kteří jsou "na dně" posílám takové malé povídání, které i mě dlouho drželo nad vodou.

Štěstí...Na každého z nás čeká štěstí. Vznáší se všude kolem nás a příjde chvíle, kdy usadí se i v naší dlaní. Možná na okamžik, možná na celý život. A i pro tuto nepatrnou chviličku štěstí je třeba žít , věřit a doufat, že příjde znovu *slunce*

andrea1*
hodnocení

0x

Píšete, že jste nezaměstnaná a bez peněz, že se bude dům prodávat a nemáte kam jít a že vás chce manžel připravit o dceru. Je ještě možnost obrátit se o pomoc na krozové centrum pro děti a rodinu. Tyto centra jsou v každém kraji a protože nevím odkud jste nemohu napsat telefon. Podívejte se do Zlatých stránek na stránku č. 2 hned za tísňovými čísly jsou uvedena čísla těchto center. TAm amjí s těmito věcmi zkušenosti a určitě poradí. Přeji aby zase bylo co nejdřív dobře.

prochy35*
hodnocení

0x

Tak z tohohle je mi na blití, hnus stydím se za některé chlapy

jajinecka*
hodnocení

Strasne moc vam vsem dekuji,nejak jste mi dodali odvahu bojovat.Clovek kdyz jen lezi a breci,upada do depresi tak nic nevyresi a mysli jen na ty nejhorsi veci.Nikomu na svete nepreju nic tak strasneho co jsem zazila ted ja v poslednich tydnech obe jsme z toho jen psychicky vyrizene!Jajinka ma stale prujem a zacala koktat,ja se sotva udrzim na nohach.Vsem muzum vzkazuji at premysli nad nasledky kdyz opusti rodinu,neublizujte tem kteri vas miluji!Verim ze vam vsem za par mesicu napisu s velkym DIKY jak moc jsem stastna a nevim jak chutnaji slzy.

jajinecka*
hodnocení

Mimochodem nezamestnana nejsem vlastni vinou ale z toho duvodu,ze manzel je velice zarlivy a posta na ktere jsem pracovala nebyla praci ale seznamkou.Tak jsem musela sedet doma.

andrea1*
hodnocení

0x

Myslím, že by jste se měla co nejdříve odstěhovat třeba do azylového domu pro matky s dětmi. Obchází mě hrůza z toho, co asi zažíváte. Potřebujete se obě dostat z dosahu tyrana. S chorobně žárlivým člověkem se nedá žít. Potřebujete obě, aby tahle doba byla co nejdříve za vámi. Obraťte se na to krizové centrum, proto jsou tady aby pomáhali lidem. Zase bude dobře, uvidíte, zbyde jenom hnusná vzpomínka zasunutá někde ve spodním šuplíku, do kterého se nechodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]