Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, lidičky prosím vás o nějaký tip na dárek pro moji milovanou manželku k čtyřicátým narozeninám které slaví již příští týden. Nemám nějké velké peníze na honosné dary tak se snažím vymyslet něco originálního a nic mě nějak nenapadá... Prosím poraďte nějaké tipy. Děkuji moc předem za každou radu. Zdeněk
Zlatý prstýnek...pán píše, že neoplívá penězi, takže zlatej prsten asi ne.. jinak by bylo dobrý napsat, jaký je váš maximální rozpočet.
Co tak vzít si volno z práce, domluvit se u ní v práci na volnu a zajet (autem, na kole,...) na nějaký výlet - romantika, na místo, kde jste před pár lety rádi trávili čas...
doplněno 25.06.15 19:57:Za ty peníze... co tedy něco vyrobit? Má nějaké potřeby a jste zručný? Já před Vánocema hledal držák na noty ke klávesám a tak dlouho, až jsem nakonec vyrobil něco sám - radost byla evidentní...
Věnujte své milované mimořádně pozorný den. Prostě ji rozmazlujte vším, co vás napadne. Snídaní do postele, kytičkou, pozváním na oběd či večeři, posezením a nakonec i posledním pohlazením před společným spánkem. Co jsem vynechal je jen na vás. Je to levné, ale hlavně upřímné. To mají ženy opravdu velmi rády.
To co píšete je krásné leč pro nás běžné. Kytičku dávám jak jen to je možné.Chci něco na co bude celý život vzpomínat a říkat to bylo tenkrát...
Pak bych jí vše, co jsem navrhoval, poskytl o den později. Do smrti si bude pamatovat to, jak jste na ni zapomněl. Ale asi vám to bude i vytýkat... To bych si ale pojistil dopisem odeslaným den předem tak, aby pochopila, že to byl úmysl. A je to jen o poštovní známku dražší.
Potvrzuji, že co napsal strýc, mají ženy rády, ale přece jen bych to okořenila dobrým parfémem. Ten pořídíte do dvou tisíc určitě, běžte do dobrého (značkového) obchodu, ve velkém nákupním středisku ho najdete určitě, nechte se vyzpovídat prodavačkami a ty vám určitě dobře poradí. Chce to něco velmi jemného, třeba "Chéri" od Chloe, nebo od Issey Miaki atd. Je to pravý dárek pro ženu, prostě ta malá zbytečnost, která ale potěší.
Ahoj, Zdacku, nic proti Vám nemám, ale nutí mě to napsat. Neurazte se, je to jen takový černý humor. A nemyslím to až tak vážně.
Dala bych paní návrh na rozvod. Proč?
1/ Na to, že s ní žijete už možná takových 20 let, pořád neznáte její tužby, vkus, potřeby, zájmy, chutě. Jinak byste přišel sám na to, co by jí udělalo největší radost. Každopádně ji znáte líp, než my, takže máte širší možnost výběru. My ji neznáme, jak mohou radit cizí lidé, když ten nejbližší je v koncích?
2/ Penězi neoplýváte. /což je veliké mínus/
3/ Dokonce ani manuálně zručný nejste. /to je druhé veliké mínus, když někdo nemá prachy, aspoň je zručný a pracovitý/.
Tak si Vás, nezlobte se, představuji jako brouka Pytlíka.
Paní je pořád v pěkném věku, pokud obdrží dar, který navrhuji, bude moci druhou polovinu života prožít s někým solventnějším, zručnějším a takovým, který bude znát její potřeby a přání. Bez rad ostatních.
Uznejte sám, že mám pravdu. Ta dobrá duše si zaslouží někoho, kdo má na víc, než Vy. Jaga.
/A ještě jednou - nenaštvěte se, omlouvám se, mám ráda černý humor/.
Vas bych tak odhadoval na 5 rozvodu. Ja jsem s manzelkou 23 let a s tiha 19 ve svazku manželském! Vy asi nedokážete pochopit o co mi jde že? Samozřejmně dárky tipu ktice růží veliký dort hrneček s naší svatební fotkou poukaz na masáž. Jen jsem žádal o pomoc s výběrem velice netradičního dárku! Manželka mi kupříkladu objednala letadlo které táhlo velice krásný transparent s krásným přáním... Jsme oba romantici tak si takové dárky nadělujeme... Tak si nechte vaše kecy o rozvodu!
Pane Zdeňku, zdá se, že jste odpovědi, na niž reagujete, neporozuměl.
Je nesmysl hledat "netradiční dárek" nebo něco, z čeho by si manželka sedla na ...
Chcete-li jí udělat radost, vycházejte z jejích zájmů a z toho, co má ráda.
[My Vaši ženu neznáme. Pokud Vám tu někdo něco poradí, pak buď to, co má rád/a sám/sama, nebo "obvyklé otřepané kýče" (doufám, že se nikdo neurazí). Tím byste manželku nepotěšil. Vyberete-li něco z oblasti jejích zájmů, uděláte jí radfost hned dvakrát. Poprvé tím, jak dobře ji znáte a jak Vám na ní záleží, a podruhé dárkem samotným.]
Dobrý den pane Zdeňku. A nechcete se raději zeptat své manželky než tady na poradně, co by si k těm narozeninám vlastně přála? Není nic horšího než překvapení, které zkazí náladu a skončí navěky věků zavřené ve skříni. Například parfém - ten vám prodavačka poradí takový, který je buď ležák a nikdo ho nechce, nebo jím voní každá ženská. Navíc někoho může z určité vůně chytat migréna... Křivou poličku asi taky nemá cenu vyrábět, jak tu kdosi navrhoval. Víkendový pobyt - no kde je napsané, že by ho chtěla vaše žena strávit s vámi? Třeba by se jí tam líbilo samotné a užila by si volna a nicnedělání... Takto radit je velice těžké, protože nikdo nezná lépe vaši ženu než vy, nebo se mýlím? No není to pravidlo, někdo neví, co má jeho žena ráda, ani po 20 společně strávených letech.
Navrhněte ji tajný výlet. Vemte ji na místo,kde jste se seznámili nebo které spolu máte rádi. Překvapte ji piknikem nebo večeří v hezké restauraci. Myslím že i když nejsou finance, moment překvapení a vyznání lásky je ten nejhezčí dárek.
Jak dlouho jste spolu? Týden , rok, spoustu let? Není jasno. Navrhuji - večeři mimo domov, bazén jen pro vás dva, bez rachejtlí, studu, ovšem s láskou laskavou.Neznám vaší paní...
doplněno 27.06.15 02:31:Promiňte, nečetl jsem vše. Omlouvám se. Věnujte své ženě kompas, poté klekněte se skloněním hlavy až k jejím nohám s poděkováním za veškeré nešvary, pře, lásku, vzájemnou spolčenost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.