Nejste přihlášen/a.
Narazil jsem na tuto stránku kde nabízejí podníkání z domu, jenže se mi nezdá pár věcí.
1. Jejich takzvaný přehled o co se vlastně jedná( poté co se registrujete) je omezený pouze na vaší ip adresu ze které to poprvé otevřete.
2. Poté co si to prostudujete a shlédnete jejich video kde je pár lidí a říká jak jsou úspěšný máte kontaktovat tzv. vašeho poradce. Napíšete mu email kdy má zavolat a on se vám ozve. Tady se dozvíte o jakou práci vlatně jde( konečně). a řekne vám že máte uhradit necelých 5000kč
V celkové částce jsou zahrnuty následující pložky:
IBP (International Business Pack) Herbalife - 3000,-kč
Startovací sada projektu podnikání z domu (Business
Centre a 5 web stránek) - 1900,-kč*
Poštovné a balné - 90,-kč
3. Dobře není to málo ale i tohle mě ještě neodradilo, ale dostalo mě to že těch necelých 5000 máte datum splatnosti pouze 2 dny potom co jim tedy řeknete že máte potencionální zájem. A u tohoto jsem se zarazil. mě to spíše z ní zaplaťte co nejrychleji nebo vypaďnete.
Proto se ptám na váš názor, mám do toho jít nebo ne?
Princip vysvětlil mowla, já jen dodám - PRYČ OD TOHO. Jestli máš zbytečných 5000, klidně si je vezmu a nebudu tě již nikdy více otravovat. Tady tě budou ještě honit, že máš málo oveček, protože každý si musí kapku líznout. A každý, koho bys do toho uvrtal (ale doufám, že takových ubývá i díky této poradně) tě bude nenávidět, stejně jako ty svého "poradce".
Záleží na tom, co od PodnikejZdomu očekáváte.
Není to nabídka práce, nýbrž nabídka podnikat vlastním jménem a na vlastní náklady (do nichž spadají i školení) s produkty Herbalife.
Herbalife u nás nemá tak dobrou pověst jako v zahraničí (ne kvůli kvalitě produktů, ale pro jednání jejich zástupců), takže podle mne nejde o příliš ziskové podnikání.
Web jsem viděla, přijde mi (mírně) předražený.
Zadejte si do vyhledávače "podnikání s Herbalife" a po pročtení zkušeností (uděláte si lepší obrázek, o tom, co by Vás čekalo) se rozhodněte.
doplněno 20.11.12 08:44:Podnikání samozřejmě obnáší povinné platby zdravotního a sociálního pojištění (pokud by šlo o podnikání jako OSVČ vedlejší, nemusel byste zálohy v prvním roce odvádět, doplatil byste je až po skončení kalendářního roku na základě povinných přehledů).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.