Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krajské volby 2012 - šance ČSSD?

Od: hackman32* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká si myslíte že je šance že by ČSSD vyhrála volby ve všech 13 krajích? :)

Kdo chce může se tu také pochlubit zda půjde k volbám nebo ne popř. koho bude volit. Díky za názory.

p.s.: jeden z důvodů proč septám je taky proto že se dá na tuto událost vsadit :)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

K volbám půjdu a taky volím piráty jako již dříve...*klik*

doplněno 09.10.12 09:07:

je čas zapomenout na parlamentní strany...*pivo*

doplněno 09.10.12 16:56:

Nejde o slibovače jde o vyvoj naší země,jestli bude takovy názor přetrvavat tak to můžem zabalit všichni...Je nutná razantní změna to je jasné...

Častá výměna stran dodá pocit zranitelnosti a samozřejmě změna zákonů je nutná pro různa případy,ktere se dnes v parlamentu dějí... Změna zákonů,kterymi bude možnost okamžitě zasahnout atd.

příklad...osobně bych nechal Rátha místo ve vězení řádně pracovat jako dělníka někde na lince ve fabrice místo fňukání v base na 3 sněmy a případne resty,aby byly splaceny z jeho platu.Pak zjístí jak to opravdu ve většině případu funguje v ČR...*cteni*

Jak lide vlastně žijí ...

jirbar*

Jistě každý si může dělat co chce. I blbosti. Prostě vyhozený hlas. A volit Ty malé strany co se tak vehementně bijí v prsa. Taky blbost. Na 99% co z nich vyklubou další Věci vychcané. Takže jedině vybírat ze stran které mají reálnou šanci projít.

myse*
hodnocení

0x

k volbám samozřejmě půjdu. Budu volit Pirátskou stranu. Přečtěte si program, je fakt dobrý...

konečně někdo rozumný... bud tam nechodit vůbec a nebo dat šanci mladým nezkaženym stranám.. tím nemyslim nějake přeběhliky typu lev apod.. a myslim si že by měli dostat šanci ti, kteří se aktivně snaží nějak pomoct, něco změnit.. ne ti co si jen sepišou program a tim to pro ně končí..

borax*

Mám pocit, že je to úplně jedno, všichni mají super program a všichni si to,až vyhrají udělají jinak. Nezkažená strana bude jen chvilku, než se dostane to té vysoké mašinerie, která ji semele a budou jako ostatní...no volit půjdu, ale koho? To ještě nevím.

Pirátskou stranu volit nebudu, protože Prahy se volby netýkají. Jinak bych řekl, že je to dobrá volba, pro budoucnst.

No a šance ČSSD? vzhledem k tomu, že momentálně má vše, může jenom klesnout.Amůj typ? Myslím, že taky klene. Nebudu hodnotit, svůj názor na ně sice mám, ale o ten tu nejde; jen si myslím, že je prostě vyloučeno, aaby jakákoli strana, která byla dost dlouho u moci, asmoň někde nenas... dostatek voličů-

iz*
hodnocení

0x

Minimální. Podle mne ČSSD vyhraje na Moravě, možná i v Ústeckém kraji.

hodnocení

0x

Já budu ve volební komisi za piráty a budu je i volit. IMHO nejlepší strana (mám k nim nejblíž). *palec*

hodnocení

0x

Ano pujdu , ale koho volit? Tezka otazka , ODS vubec, CSSD je o nicem , KSCM take ne .. tak co?!

hackman32*
hodnocení

Mám stejný problém jako h0nz490, volit budu, už jen proto že budu ve volební komisi a tam by bylo blbé nikoho nevolit, ale pořád nevím koho. No asi si budu muset pár hodin uvolnit na pročítání volebních programů.

Doufám že ČSSD nevyhraje ve všech krajích, hodlám si na to vsadit nějaké ty peníze :)

jirbar*

Budu rád když prohrajš

hodnocení

0x

Všude určitě nevyhrajou.

Volit půjdu.Určitě nebudu volit žádnou stranu ze stávající trojzlodějský koalice!.!.! *zed**zed**zed* Ani ČSSD.

Když sem před 4 lety ,,varoval před kandidatůrou různejch poslanců, kteří najednou zjistili že hejtmani mají na rozdíl od poslanců aspoň nějakou ,,úctu" (a větší plat) mezi lidma tak mě nikdo neposlouchal. Jak to dopadlo, víme dneska všichni. *zed**zed**zed*

Už sem to tady psal v jiným vlákně. Dá se provádět selekce např. podle věku, pohlaví, profese, vzdělání. Každej by si určitě něco našel.

buss
hodnocení

0x

Fšeci stejní slibovači, ještě vám to nedošlo?

debian
hodnocení

0x

Já budu volit SPO-Zemanovci, protože u nás vede kandidátku člověk, se kterým se osobně trochu znám, je slušný, neváhá podat trestní oznámení i na spolustraníka (dnes již bývalého spolustraníka) a upozorňuje na všelijaké nešvary. Narozdíl od ostatních senátorů a zastupitelů opravdu vykazuje nějakou činnost a nevím, že by si někdy nějak nakradl. Odpověď je asi jednoduchá, kdo to je, že jo :)

ČSSD na krajích krade jako straka, je samý klientelismus, korupce, prostě špína a hnus. Naslibují, ale spoustu nejenže nesplní (což je dnes celkem normální), ale jdou ještě proti tomu, co splnili.

ODS taky nic moc v minulosti nepředvedla, ty si můžou akorát nazvájem s ČSSD podat ruce. Stejní darebáci.

KSČM se často spolupodílela na vládě nebo ji tiše podporovala, takže nechci, aby vládla ČSSD v krajích, proto KSČM bych taky nevolil.

KDU-ČSL (často v koalicích prezentujících se jako Koalice pro ten a ten kraj - bacha na ně!)- ty jsou vždycky s vítězem, to je taková bažina, těm nevěřím a nikdy věřit nebudu.

TOP09 - u nás v kraji nemají tak špatný program, lidi celkem ujdou taky, ale z praktických důvodů bych je nevolil - taky už pěkně vyrostli a jedou v kolejích ODS.

SZ - ekoterorismus nevyznávám, nelíbí se mi. To, co předvedli v celorepublikvé vládě, tak to mě absolutně přešla chuť. Nedostavěná D8, nedostavěný Temelín, kamiony na kolejích taky nejsou.

DSSS - extremismus opravdu nechci, ikdyž n a první pohled to vypadá celkem líbivě, zvlášť pro některé.

Piráti - program až tak jó atný není, ale oni se soustředí výhradně na jednu oblast a to zrovna je mi proti srsti.

VV - zkrachovalá Bárta s.r.o., ne nechci, děkuji, už před volbami do PS jsem před nimi varoval na některých diskuzích, například, že John křivě svědčil u soudu a nebyl potrestán nebo že vyluxovali miliardy z VZP, atd.

NS-LEV 21 (Paroubkovci) - zajímavá alternativa k ČSSD, podobně jako SPOZ, ale SPOZ je mi bližší. Program pěkný, celkem podobný SPOZ, aspoň v našem kraji teda.

Suverenita - Bobošíkkovou rád nemám, program špatný není, ale je tam dost slibů přitažených za vlasy, které na krajské úrovni splnit je opravdu až nemožné...například jen jedna zdravotní pojišťovna.

Regionální uskupení - dobrá alternativa ke stranám, pozor však, abyste se nespálili - některé mohou být napojené na strany. U nás například "Nezávislí"jsou ve skutečnosti SNK-ED a tam kandidují opravdu hrozní lidí, navíc stáli ve vedení našeho kraje a opravdu nadělali škody dost s ČSSD a lidovci.

A když nevíte koho volit, zkuste volebnikalkulacka.cz,/... zvolte kraj a odpovězte na několik otázek. Zabere to jen 5 minut a budete volit ty, kteří Vám jsou názorově nejblíž. Nebo to aspoň slibují.

HLAVNĚ BĚŽTE VOLIT, KDYŽ JSTE OTRÁVENI, VOLTE NĚCO NEVOLITELNÉHO NEBO ODEVZDEJTE NEPLATNÝ LÍSTEK!

debian: prosím vás, mohl by jste mě konkretně poučit, co je podle vás extremismus v podání dsss? jako nezlobte se na mě ale mohl bych takto označit pomalu všechny vladnouci strany bo tu nadělaly extremni bordel v tehle republice.. tak jen at si tady všichni rozumíme.. díky moc :)

debian

Proč je DSSS extremistická strana? Podívejte se na akce, které pořádají, jaká slova používají lidé členové DSSS v jejich projevech. Nebo jaká hesla se vykřikují v pochodech pořádaných DSSS, kde pokřikují i členové taková hesla. Jejich nenávist vůči cikánům, homosexuálům a dalším menšinám je v nich zřejmá. Někteří členové jsou v podmínce za své projevy, které překročily morální i právní mantinely. Mezi nimi jsou například slečna (či snad paní?) Šlégrová, samotný předseda pan Vandas nebo pan místopředseda Kotáb. A můžu jít dál a dál.

Netvrdím a ani nechci tvdit, že například cikáni jsou slušní, utlačovaní, ale vše má své hranice a znám pár cikánů, kteří jsou slušní, platí nájem v městských bytech, atd., atd.

Devianty a "prasata" - cituji heslo z demonstrace proti "homosexualismu" najdeme i mezi heterosexuály. Známý je jistý dirigent, který si rád užil s mladými děvčaty a další.
Homosexualita jako taková je přirozená, jak se již dokázalo, není to žádná choroba či úchylka. Tím zas nechci tvrdit, že i mezi homosexuály se nevyskytují devianté. I mezi homosexuály se najde řada deviantů, například známý trenér mladých florbalistů.

A s tou nesnášenlivostí bych mohl jít i dál.

Ještě když se podívám na její předchůdkyni DS, ke které se skoro až hrdě hlásí, její výpady v Litvínově, existence polovojenského Ochranného sboru DS, to se nezlobte, ale tohle je extremismus.

Na druhou stranu se DSSS snaží distancovat od totalitních ideologii, nicméně projevy jejich členů tomu příliš neodpovídají, o tom jsem psal výše. Ale čest výjímkám.

Nerad bych diskuzi vedl mimo téma, ale přispivatel si žádal odpověď.

Slunce v duši :)

Děkuji za odpověd.. :) mate v tomhle rozhodně pravdu... ale stejně bych byl zvědavy na čistě politické vysledky.. protože vykřikovat po ulicich je jedna věc a to co vykonaji pak je věc druhá.. mějte se hezky :)

lidus*
hodnocení

0x

Jsem značně otrávená, nicméně k volbám půjdu a volila bych ráda levicovou stranu (která to je?).

hodnocení

0x

Volit půjdu, stejně jako jindy. Proč práva nevyužít ... je to na každém z nás.

knirek*
hodnocení

0x

Volit samozřejmě půjdu, zaplať pánbůh, že můžeme svobodně vyjádřit názor. Volit budu ČSSD, protože mi jejich program dlouhodobě vyhovuje.

A že jsou mezi nimi zloději? To jsou mezi všemi stranami, to ovlivnit nelze. Lotra najdete mezi policisty, lékaři, učiteli, zpěváky, herci a já nevím kde ještě. Jsou v celé společnosti a na celém světě. Kvůli tomu přece nezahodím šanci jít k volbám.

knírku, naprosto s Vámi souhlasím s druhým odstavcem. Ve vyjmenovaných funkcích bychom mohli přidat: úředníci, poradci, sousedé, blízcí i vzdálení...

angus
hodnocení

0x

V odpověďi na Vaši otázku.

Nemyslím si, že je reálná šance, aby ČSSD vyhrála volby ve všech krajích. Podle předvolebních průzkumů šanci mají, ale průzkumy jsou tvořeny z neadekvátních vzorků potenciálních voličů.

K volbám samozřejmě půjdu, nevolím však podle idálů strany, ale volím osobnost. Vybranou osobnost s jejíž názor se ztotožňuji. Bude to za Vysočinu pan MUDr. Kaňkovský.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]