Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je libo diktátek?

Od: babkazov® odpovědí: 16 změna:
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

No přiznám se ...dvě chyby - jednu jsem si uvědomila hned ,ale nešlo to už opravit ...spíš to byla nepozornost...tak pěknou neděli přeji

hodnocení

0x

Babčo, mám 1 mínus, spletla jsem 1 odpověď - "TAMĚJŠÍ" zvyky a obyčeje." Ostatní bez chyby. *placni*Jaga.

hodnocení

0x

Špatně: 0 Známka: 1

mě/mně je moje oblíbené téma *palec*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, děkuji Vám za pokažený zbytek dnešního dne. Ale, je to moje chyba, že si naběhnu na každé připravené vidle. A to jsem byl opatrný. No, já mám tuto část pravopisu raději ve formě mluvené. Výsledek nebudu uvádět - není špatný, ale stejně to nikoho nezajímá. Zdravím!

doplněno 12.07.15 11:37:

babajaga - no, jistě. Vlastně mám pouze přednosti - jen to mě / mně je trochu kazí .

To nic, Bene, zase máte zcela zaručeně jiné přednosti! No, nemám pravdu? *palec* Jaga.

alileta*
hodnocení

0x

Taky hlásím jedničku *ua*a děkuji "babce z OV" za rozcvičku.

Time: 03:34,2660

hodnocení

0x

"vidím mě v zrcadle" - to je teda hustý*smich**smich**smich*

Připomnělo mně to film Číslo 5 žije, tu scénu, kdy se člověk robota ptá, kdo mu to řekl, a robot odpovídá: "Já to řekl mně."

Inženýrko, nachechtali jsme se, když na chatě malá holčička jednoho z přítomných nesla petku koly. Všichni najednou dostali žízeň a chtěli, aby jim malá dala napít. Ta ale nechtěla. Až se její strýc zeptal:

A pro koho teda máš tu kolu?

Odpověď: To mám PRO MĚ KOLU!

Po zbytek dovolené dostala malá přezdívku. Jakou? Říkalo se jí MĚKOLA! *smich* Jaga.

plavest*
hodnocení

0x

Radši to nezkusím a i kdyby, tak výsledek vám stejně neřeknu.

hodnocení

Bezva zábava, že? Udělali jste si i y? Tam jsem sekla chybu jako vrata. *plac*

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jeden spolubojovník na vojně, v hospodě pravil. Pojďte, opijeme mě.

Ano, to frčelo za mých studentských let: Kamarádi, opijme mě... případně Kamarádi, odnesme mě!

lidus*
hodnocení

0x

Dodnes jsem si myslela, že jsem pouze matematický analfabet. Skutečnost je jiná.

*sok*

martinaa*
hodnocení

0x

Safra, 3, 32 a jedna chybka, už jsem byla zmatená *smich**smich*. *palec*

tajemnak*

Tak se mám za co stydět :D a to jsem měl jako jediny z našeho ročníku z češtiny jedničku :X

4 chyby: zapomnět (řekl jsem si zapoMÍnat), zapoměl (opět, zapomínat...), tamější (řekl jsem si taMNí lidé) a opět tamě..

Asi je na me už moc pozdě, že jsem danou chybu udělal podruhé :D

Děkuji moc, alespon jsem si ověřil že skloňováni zájmena já pro mě není problém :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]