Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
i když nerad toto téma řeším, prostě se musím zeptat. Je to chvíli co jsem měl prostě blbé období. Musel jsem skončit se sportem, v té době jsem měl problémy s nemocí, takže jsem byl docela doma, což znamená minimální pohyb. V té době jsem docela dost přibral. Kvůli tomuto období mám strie v okruhu stehen.
Chtěl bych jsem se zepatt, zda je nějaká účinná metoda(samozřejmě domácí, ne nějaké vyštření, laser,atd...), která by alespoň trochu tyto strie zamaskovala, ještě lépe aspoň trochu mě jioch zbavila?
Vím, že se jich už nikdy nezbavím a hrozně lituji toho období, nejraději bych ho změnil, nebo aby se mi nikdy nestalo, ale bohužel, stalo se, stalo. A proto musím řešit momentální situaci :-/
Mockrát děkuji za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.