Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zviditelnit svůj kanál na youtube?

Od: angee* odpovědí: 2 změna:

Zdravím :)

Už nějakou dobu se věnuji kynologii (pro ty, co nevědí... kynologie = věda o psech.. až na to, že kynologii nestuduji, jen se o ni zajímám..) a mám doma psa, ročního Labradorského retrívra... a už od té doby, co jsem si ho pořídila (před rokem), jsem se s ním začala věnovat tak trochu DodDancingu... zvládáme 50 triků (já vím, pro Dogdancing je to málo, ale jsem ráda, že vůbec něco umíme..). :) Ale teď k věci... Na youtube jsem si založila svůj vlastní channel, který je zaměřený právě na mého psa (a mě samozřejmě..) a nahrávám tam videa, kde prostě ukazujeme různé triky atp. :) Mám zatím 55 odběratelů a jsem za to strašně moc ráda, ale chtěla bych mít více.. klidně by mi stačilo i 200 odběratelů, ale nevím, jak mám ten svůj kanál zviditelnit, aby si toho lidé všimli. Vím, že psy moc lidi na youtube nezajímá.. ti jdou spíše na youtubery atp. ale nedávno jsem na svém kanále rozjela takový nový "pořad", kde ukazuji, jak psa naučit různé triky atp. :) Ale bohužel jenom jedno video mělo docela úspěch.. u dalších jsem měla už méně shlédnutí.

Proto se ptám... jak mám udělat, aby se lidé mého kanálu všimli...a jak mám prostě nasbírat odběry? Chci světu ukázat, že Marley taky něco dokáže.. :) Jinak tady je náš channel . :)

Děkuji mockrát! :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

johnyp
hodnocení

0x

Jak se zviditelnit na Youtube? Nahrát hodně zajímavé a neokoukané video (běžné videa budou mít sledovanost minimální), dát do klíčových slov i anglické názvy, například dog records, best dog apod.

angee*
hodnocení

Ty tagy používám a dávám i anglické názvy :) A děkuji, doufám, že něco zajímavého vymyslím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]