Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtel jsem se zeptat, mohl by mi nekdo poradit, jak se stat financnim poradcem? Jen podotknu, ze nehledam skoleni typu Partners, ZFP atd., ale opravdu solidni firmu, kde bych byl opravdu profesional nikoliv amater vydavajici se za financniho poradce po jednom skoleni.
OVB je stejně kvalitní jako ZFP. O kvalitách finančních "poradců"OVB v internetu najdete dost informací. Podle mne na tom jsou všechny "poradenské společnosti"přibližně stejně. Možná byste mohl zkusit Českou pojišťovnu.
Podle mne by ale bylo lepší absolvovat kvalitní vysokoškolské studium a stát se nezávislým finančním poradcem. Radit lidem podle jejich potřeb, nikoliv podle toho, pro jaké produkty "poradcova"firma právě získala výhodnější podmínky.
doplněno 08.10.12 22:00:Limosko, souhlasím s Vámi, i mně se Partners z poradenských společností jeví jako nejkorektnější (a nejenom kvůli Krotitelům dluhů).
Bohužel ani oni nedokážou překročit svůj stín a jejich poradci nabízejí produkty v závislosti na Partners. Partners nemají uzavřeny smlouvy se všemi pojišťovnami a bankami a na všechny finanční produkty, takže ani oni nemohou poradit skutečně nezávisle.
Vím jenom o jednom nezávislém poradci (na jeho jméno si momentálně nevzpomenu), kterému lidé platí za analýzu a za rady, a který nežije z provizí ze sjednaných produktů.
Ano, presne toto by bylo to nejlepsi, nezavisly finacni poradce, ale bylo napsano, asi bych musel vystudovat dalsi VS ) Sakrys, to se mi uz nejak nechce, neni jina moznost jak se stat nazavislym poradcem?
"takata", je dobře, že je u Vás prvořadé pomoci lidem negramotným ve finančnictví. Myslím si, že v prvé řadě, aby byl člověk dobrý finanční poradce, musí to mít trochu v krvi, musí ho to bavit, musí o finančních produktech mnoho vědět a musí to dělat rád. Partnes není špatná volba, máte neustále nová školení, čili nestagnujete. Jste také schopen podle anylýzy vytvořit člověku efektivní výběr produktů pro jeho finanční zvládnutí. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.