Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bublinky do piva

Od: neznalylatek odpovědí: 9 změna:

Milí rádcové, rád bych vás požádal o radu. Již delší dobu se zajímám o to, jak výrobci dokážou dostat bublinky do piva. Já vím, řeknete je to učivo základní školy.

Ale...

Nejdříve jsem se se svým problémem obrátil na souseda. Řekl jsem mu, že si ve sklepě domu vařím pivo ale pořád nedokážu přijít na to, jak do tohoto lahodného moku dostat bublinky. Asi mě ale nechápe a bude v tomto také nezkušený, protože nevěřícně kroutil hlavou a říkal že nejsem normální. Dokonce zvolal že na mě zavolá policii, když jsem mu oznámil, že se pokusím rozbít atom piva. Zjistil jsem totiž, že za určitých podmínek by bylo možné rozštěpit atom piva a zajistit tak to, že mé domácí pivo, bude mít pravé a nefalšované bublinky. Ale nechápe to...asi je na tom bídně se znalostmi než já.

A proto se na Vás obracím s prosbou o radu. Jak dostat bublinky do domácího piva. Kdo mi pomůže, tak první soudek bude jeho.

Domácí kvalita - použity biosložky s 0 obsahem chemikálií - made in czech republic - žádná čína -

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejlepší bublinky do piva se sbírají při ranní rose - den po měsíčním úplňku. Zdravím!

ju*

JJ já si je sbírám každý rok o svatojánské noci na louce se skřítky, do zásoby a vydrží mi celý rok, ale už byla - včera...

hodnocení

0x

můj laikský rozum říká, že do piva patří kvasnice (pivovarské) a ty právě způsobují bublinky .

atomovsurovon

Toto je velice mylný a poněkud zavádějící způsob zavedení bublinek do piva. Správné a nefalšované bublinky do piva dostaneme za pomocí štěpením jádra atomu piva. A to za pomocí rovnice E=mc2

hodnocení

0x

to se vezme "sodastream" a do piva si nahustíte bublinek kolik uznáte za vhodné. :)

hodnocení

0x

Tak nevim, tohle uz mi neprijde vtipny.

adam20
hodnocení

0x

Tak si prostě zajdi někam do pivovaru na exkurzi a zeptej se odborníků..

hodnocení

0x

Právě jsem kontroloval flašku proti světlu. A žádné bublinky tam nejsou.

ju*

Pokud již uplynula doba ležení - otevři a budeš se divit - jsou tam...dej vědět...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]