Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové, rád bych vás požádal o radu. Již delší dobu se zajímám o to, jak výrobci dokážou dostat bublinky do piva. Já vím, řeknete je to učivo základní školy.
Ale...
Nejdříve jsem se se svým problémem obrátil na souseda. Řekl jsem mu, že si ve sklepě domu vařím pivo ale pořád nedokážu přijít na to, jak do tohoto lahodného moku dostat bublinky. Asi mě ale nechápe a bude v tomto také nezkušený, protože nevěřícně kroutil hlavou a říkal že nejsem normální. Dokonce zvolal že na mě zavolá policii, když jsem mu oznámil, že se pokusím rozbít atom piva. Zjistil jsem totiž, že za určitých podmínek by bylo možné rozštěpit atom piva a zajistit tak to, že mé domácí pivo, bude mít pravé a nefalšované bublinky. Ale nechápe to...asi je na tom bídně se znalostmi než já.
A proto se na Vás obracím s prosbou o radu. Jak dostat bublinky do domácího piva. Kdo mi pomůže, tak první soudek bude jeho.
Domácí kvalita - použity biosložky s 0 obsahem chemikálií - made in czech republic - žádná čína -
Dobrý den, nejlepší bublinky do piva se sbírají při ranní rose - den po měsíčním úplňku. Zdravím!
můj laikský rozum říká, že do piva patří kvasnice (pivovarské) a ty právě způsobují bublinky .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.