Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jedu do ciziny,a stáhla jsem si do c-gea mapy offline,ale potřebuji vědět,jestli se ukazují kešky při jízdě?Nebo jen s internetem? Ta offline mapa je jen pro uložené keše?To si mám postahovat vše co jsou cestou do telefonu? Díky..
0x
Nemusí se to stahovat po jedný, jde to stáhnout vše v jednom souboru.
tak to ale nevím jak,jedu do chorvatska,a tak bych chtěla aspoň ty po ceste slovensko-madarsko-chorvatsko
jak je to s tím souborem?Po jedné bych to dělala do rána ![]()
Odjíždíme 4.7,příští týden.to bys fakt udělal?Byla bych ráda,ale co za to?Stačily by mě odpočívadla,na nějaké hledání nebude moc času,jedeme z Prostějova na Bratislavu po dálnici,potom přes maďary na do Pakoštane.musela bych(až přijde manžel z práce) upřesnit trasu.
doplněno 24.06.15 12:36:Zatím jsem to dělala tak,že jsem na aktivní mapě na mobilu se posunovala po trase a průběžně ukládala všechny kešky zaráz co se načetly na obrazovce,ale je jich zbytečně moc,daleko od cesty...
Zatím si rozmysli trasu kterou pojedete a třeba o víkendu se na to podívám.
doplněno 24.06.15 12:41: Tohle se dělá doma v teple i kompu, pak si to dáš do telefonu a jede se.
Dobře,dám vědět.
doplněno 24.06.15 17:50:Takže ČR nepotřebuji,tam mám net,Slovensko-Holíč-Bratislava silnice č.2,Maďarsko-R 86,CHorvatsko-Goryčan-Zagreb (A 4)Zagreb-Benkovač (A 1),kdyby to šlo,budu ráda,zatím díky...
Teď jsem to jen tak narychlo zkoušel, z Prostějova do Benkovace a trasa musí být kratší, než 805 km, jinak smůla. Ale z Bratislavy to už půjde. Nějak jsem v rychlosti nenašel v Maďarsku R 86, ale nestudoval jsem to nijak podrobně.
omouvám se,je to staré značení,Bratislava,hraniční přechod Rajka-č.150 na Mosonmagyaróvár,dále na Csorna po E 65,pak po M 86 do Szombathely,dále Kormend po 86 do Lenti a po okreskách do Letenye a pak chorvatská dálnice.Cesta je složitější,když se vám to nebude chtít,nic se neděje
,každopádně díky za nabídku ![]()
O složitost cesty vůbec nejde. Ale víš co by bylo dobrý? Udělejte si v mapách přesnou trasu kudy pojedete, to pak exportuješ do .gpx a výsledek mě pošli. Pak to půjde jednoduše.
Víš co,já to neumím,nechme to být,jsi hodný,já si tu trasu projedu on line v c geo a ty na odpočívadle si uložím.Pakoštane a okolí už mám uloženo a po cestě asi nebude moc času na časté zastavování.takže moc díky a nelam si s tím hlavu ![]()
Ahoj a díky za ochotu...
To není tak složitý. Na mapy.cz od Seznamu si naklikáš trasu. Přesně kudyma chceš jet. Když máš vše hotový, dole je tlačítko Export a uložíš si to v .gpx do kompu. Opravdu to není nic složitýho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.