Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jmenuji se Ondřej a chodím s holkou už 4 měsíce. Pusu jsem ji ještě nedal ale zítra to chci skusit a ona mě napsala jakože to bude sázka mám ji prý uzvihnout v autobusu a dát ji pusu a asi by to byl pro mě trapas. Jak ji mám uzvihnout? díky
Ahoj. Tak 4 měsíce jsou brutální. To bych se snad osmělil i já to udělat dřív. Jestli má ta žabka 120 kg, tak to nedáš a přemluvil bych ji na to, to udělat opačně. Ona zvedne tebe. Jako ta metráková reportérka z NOVY, co zvedla svého vyhublého kolegu. Nebo ji musíš zabavit jinak, aby zapomněla na tyhle blbiny. Jak, to ti tu snad poradí někdo další. Uzvihovat ji můžeš tak, že ji zvedneš. Ahoj.
Já se domnívám, že ji máš vyzvednout (prostě na ni čekat) u autobusu a dát jí pusu. To proto, aby holky viděly. V čem je trapas netuším. Vlep jí pusu a budete oba spokojení!
Na zastávce u autobusu se na ni hezky usměj, roztáhni ruce, obejmi ji, trochu nadzvedni, nebo přimáčkni k sobě a řekni: ,,To jsem rád, že tě vidím, nebo Kačenko, mám tě rád,, a dej jí pusu. Nebo můžeš říct oboje. A můžeš přidat, nedělám to kvůli sázce.
Já bych to v autobusu nedělala, zvláště ne za jízdy. Byl by to trapas, kdyby jste ztratili rovnováhu.
Odvaž se, buď přirozený, neboj se projevit své city. Mě by se to jako okolostojícímu velmi líbilo, jenom bych Vám záviděla Vaši lásku a bezprostřednost.
doplněno 23.06.15 18:22:A hlavně nebuď jak leklá ryba, ale pěkně si ji přitul k sobě. Ať cítí tvoje svaly.
Jakýpak trapas, jednoduše to udělej, nechť všichni vidí, že ji máš víc než rád. Nebudeš bábovkou, ale chlapem jenž se nebojí výzev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.