Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvorala jsem to

Od: eulalie* odpovědí: 53 změna:

Dobrý den rádcové. Tak si tu sedím jak hromádka neštěstí a marně přemýšlím, jak z toho všeho ven. Zvorala jsem to. Manžel dolétává do Kazachtstánu, vidíme se tak jednou za půl roku. Jsem doma a starám se o malé dítě v našem malém desetipokojovém domečku ve spolupráci s chůvou a pomocnicí v domácnosti, která dělá ostatní domácí práce. Mám všeho nad hlavu a nevím samou prací, co dříve. K tomu všemu jsem se zamilovala do fotografie tchána na náhrobním kameni na hřbitově. A navrch - nabrala jsem si půjčky za půl milionu, o kterých manžel samozřejmě neví a já nevím, jak mu to mám říci. Včera tady byli jacísi vymahači dluhů a moc hezky se tedy netvářili. K tomu všemu mám nezřízený sexuální apetit a už samýma roupama nevím, na koho bych tím bičíkem udeřila. A kamarádka z křesťanského sboru mi nerozumí a poradit mi taky neumí. Poradíte mi alespoň vy? Předem děkuji za případně odpovědi.

P.S. A admina prosím za shovívavost a pevně doufám, že mě nezabanuje.

53 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

*haha*

Berte to prostě tak, že život je složitý..

Mohou se stát i horší věci...Váš oblíbený kanárek dostane vzteklinu...a sežere Vašeho neméně oblíbeného rotvajlera, ve Vašem bazénu s protiproudem se Vám utopí zlatá rybička.., a Vás bodyguard se přes noc změní z Kevina Costnera v tchýni..

hodnocení

0x

Zdravím. Milá Eulálie...Už i Vy?:-D...Umíte radit, tak to zde dělejte dál. Pěkný den!

pohanka*
hodnocení

0x

Tak už se probuďte! Byl to jen zlý sen.

doplněno 23.06.15 16:18:

Ale Ruze věřím, že je taková, jiná.

hodnocení

0x

Jóóó ! Jste nejlepším klientem naší poradny ! S ničím si nelamte hlavu, vše tu za vás vyřešíme ! *placni*

hodnocení

0x

Nejhorší, z těch vyjmenovaných průšvihů, mi příjde ten Kazachstan. To je veliký trabl! To ostatní, když zatnete zuby, určitě ustojíte. Ale ten Kazachstan, no, nevím nevím. Držte se! *hej*

doplněno 23.06.15 16:36:

Trapko, vysvětlete, prosím, kdo a proč je trapná. *sok*

trapko
hodnocení

0x

jsi trapná

wasube*

Nebudte tak zapšklá. Humoru není nikdy dost, zvláště v dnešní době plné problémů. A být zelená vdova je také utrpení.;)

hodnocení

0x

I ty Brute?

hodnocení

0x

bičíkem vemte vymahače a pak si snima nezřízeně užijte třeba za vás ten dluh zaplatííí *smich*

pt®
hodnocení

0x

zdravím, "eulalie", asi jste byla dost naštvaná na včechny ty otázky podobného druhu, ale výborně jste to obrátila v humor, super, fakt, jsem jsem se od srdce zasmála, díky, díky... -pt

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Eulalie. Tak tohle je názorná ukázka, jak se dá vytvořit chytlavé, za srdce beroucí téma, na plnohodnotné rady a různá vyjádření. Sám nevím, co by pro mě bylo děsivější? Asi ten křesťanský sboreček. Tak si tu pěkně počti ty naše výtvory. Ahoj.

culdabulda1*
hodnocení

0x

milá Eulalie -

- na Vašem místě by mne naštval ten Kazachstán - je vidět, že si manžel neváží Vaší lásky, věrnosti, ani dobrého bydla v domečku, o který s takovou láskou pečujete.

Není divu, že jste si musela jeho nepřítomnost vynahradit spoustou drobných dárečků, se kterými se můžete v jeho nepřítomnosti mazlit. Pokud mu to vysvětlíte, jistě Vás pochopí a miliony zaplatí. Nesmíte ztrácet hlavu a se vším se mu svěřte dříve, nežli Váš domeček ztratí, vypleněn exekutory, kouzlo útulného hnízdečka - přece se tak milujete !

Ovšem, pokud se manžel nepolepší, nezačne si vážit Vaší lásky, dál Vás bude sexuálně zanedbávat a jezdit do toho ošklivého Kazachstánu, neváhejte - burku na hlavu - a vyražte do Lýbie, Sýrie, nebo Iráku, provázena svým sexuálním apetýtem a dobrými radami své přítelkyně z křesťanského sboru. Tam konečně, v náruči hrdých islámských bojovníků, naleznete Boha a smysl života. Na tchána snáze zapomenete - a vězte, Váš manžel si ani jiné jednání nezaslouží.

A pokud poznáte, že jste se zmýlila a učinila životní chybu, není nic jednoduššího, nežli požádat, jako zbědovaný uprchlík o azyl a pomoc. Vidíte, že není třeba v žádné životní situaci ztrácet naději a jít si hned "házet mašli". A prášky nezobejte - bude z Vás brambora ! Tak zdravím - i já doufám, že Admin bude shovívavý. Vaše Čulda.

Culdo, skvělé *hej* *palec*

lidus*
hodnocení

0x

Ježkovy oči Eulálie já si myslela až do dnešního dne, že jste naprosto zdravá .*sok*

Jsem dva dny na chalupě sama, přijeďte, uniknete vymahačům , můžeme to skusit spolu:-P, a když nic tak zajdem aspoň na *pivo*a klidně se u toho můžeme i *modla*

kostelíček je tu celkem hezký a to by v tom byl *cert*¨ aby jsme ten váš problém nevyřešily. A když vůbec nic tak mám na zahradce kouzelnou bylinu marjánku a to nám bude minimálně

*blee* a ¨bude po problémech, můžete si pak po návratu manžela z Kazachstánu společně sním při *houpy* (/kolíbání) *plac*(poplakat) a vyznat si lásku. Nebojte se, vše je již předem odpuštěno.

Vašemu příspěvku tleskám, dobrý vtip, kdybych vás neznala, uvěřím *haha*

*hej*. Liduš

*

hodnocení

0x

To jste na tom ještě docela dobře. Já musela propustit služku, zahradníka i kuchařku. Jím suché salámy a plesnivý sýr, vejce jen z ryb, piju staré víno a jezdím v autě bez střechy, protože na střechu už mi nezbylo *jasne*.

wasube*

Viděla bych to na nějakou národní sbírku na Vás. Číslo učtu dáte?*plac**mala*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, skoro bych Vám napsal, že Váš životní příběh je pouhá banalita. Má to snad někdo jinak? Takto, byť tam mohou být drobné rozdíly, žijeme prakticky všichni. Jste šťastná žena a vedete stejně nudný život, jaký vedou ostatní - a ti si nestěžují a ani žádnou radu nežádají. Ale, nějakou radu Vám dám. Zkontrolujte si manželovu letenku, jestli Vás nepodvádí a skutečně létá do toho Kazachstánu. Mužům se nedá věřit - někteří létají i do Gruzie. Další věc - ujistěte se, že chodíte na správný hrob. Možná milujete portrét tchána někoho jiného. Je mně smutno z toho Vašeho bydlení. Tu garsonku, o 200 m2, Vám přidělil ještě Národní výbor? A zřejmě jako sociální byt pro svobodnou dívku, že? Myslím, že máte již nárok na lepší byt, tak si skočte na OPBH a žádejte alespoň bezplatnou rekonstrukci bytu. Jinak na Vašem příběhu nevidím už nic zvláštního. Ale, vězte, že jsou i horší věci, které dokážou člověka potrápit.

Nevím, proč se stydíte o tom psát a přiznat to světu, protože to, co Vás skutečně trápí, jste neuvedla. Ale, já to čtu mezi řádky. Vy budete mít nějaký skrytý problém nebo vadu. Nu což, třeba se nám ještě svěříte a bude důvod pro dobrou radu. Zatím si ten krásný život jen užívejte. Zdravím!

wasube*

Ano, pisatelka má skrytou vadu. Smysl pro humor. Škoda že některým chybí.*frajer*

eulalie*
hodnocení

Všem zúčastněným děkuji za přínosné odpovědi, jmenovitě odpovídat nebudu. Jen to shrnu. Přes skype jsme si s mužem vyznali nehynoucí lásku, odpustil mi dluhy a že prý, až na Vánoce přiletí, tak můžeme použít ten bič. Zatím s ním mám švihat posluhovačku, když nebude dost rychle vysávat v některém z našich obývacích pokojů. Na vymahače dluhů se prý nemám zlobit, dělají jen svoji poctivou práci. O zamilování do fotky tchána řeknu mužovi až na Velikonoce, dneska by toho bylo na něho moc. *hi*

pohanka*

Hi, hi, hezké odlehčení. Povedlo se.

ogarek
hodnocení

0x

Uprimne nevim, co na tom ma byt vtipneho. Netvrdim, ze vsechny zminene dotazy byly 100% pravdive, ale timto zpusobem zlehcovat a zesmesnovat problemy druhych mi prijde ubohe. Pokud mate dojem, ze dana otazka nebo problem tazatele se nezaklada na skutecnosti, myslet si muzete co chcete, ale neangazujte se, kdyz nechcete pomoci. Misto rady se jen do tazatele navazite a urazite, ovsem stranka se jmenuje Poradte!

Mimochodem, asi mate docela nudne a stereotypni zivoty, kdyz u tolika zivotnich problemu hned tazatele osocujete, ze si vymysli. To se tyka radcu obecne, ne jen ted eulalie a ne jen tohoto vlakna. Prijde mi, ze jista skupinka zdejsich radcu si sem chodi jen podiskutovat a za kazdou cenu reagovat na dotazy, i kdyz vlastne nic kloudneho neporadi a v tomto virtualnim svete tak dohani to, co jim chybi v tom realnem. Misto pomoci druhym ukazuji svou jednoduchost a opravdovy "charakter" a mysli si, jaci jsou zajimavi. Tim vsak pouze odpovidaji na otazku, proc je svet okolo nas takovy, jaky je...

Chlapče, myslíš si, že některé otázky jsou nějak zvlášť extra? Třeba: poradte.cz/... Schválně, řekni, proč se nepozastavuješ tam?

doplněno 24.06.15 08:19:

Lorde, poklikejte v archivu a zjistíte, že podivné otázky lidé nekladou jen v poslední době. :-D Uvědomte si, že toto je laická poradna. Kdo potřebuje odbornou radu, nejde si odbornou poradnu, odborný článek. Ale na laické dotazy jsou laičtí tazatelé a laická poradna. Kdo nechce, nemusí. Dokonce ani vy. Ale i tak, vítejte!

ogarek

Ze by potrefena husa? *smich* Nad cim se tam mam pozastavit? Ze nactilete devce melo prujem vypadajici jinak nez obvykle a znejistelo ji to? Holt kazdy nema tolik zivotnich zkusenosti a nektere dotazy opravdu vypadaji smesne a nektere jsou treba i absurdni. Ale nejsou mezi nami jen zkuseni a chytri lide. Take mi u nekterych dotazu zustava rozum stat, ale kazdy je proste nejaky. To mi vsak nedava pravo tazatele urazet a zesmesnovat. Pokud se mi dotaz nepozdava pravdivy nebo je hloupy, tak proc budu timto zpusobem reagovat? Komu tim prospeju?

Ahááá, tak proč se pohoršujete nad srandou? *ee* Nehádejte se, diskutujte!

ogarek

Delat si srandu z cizich problemu neni muj oblibeny sport, tak se omlouvam za sve pohorseni. Nikdo z vas totiz nevi, kolik pravdy na takovych "neuveritelnych" dotazech opravdu je. A pokud neco nevim urcite, tak nebudu druhe osocovat, urazet a delat si z toho srandu.

obcasnahlizim

"Mimochodem, asi mate docela nudne a stereotypni zivoty, kdyz u tolika zivotnich problemu hned tazatele osocujete, ze si vymysli. To se tyka radcu obecne, ne jen ted eulalie a ne jen tohoto vlakna. Prijde mi, ze jista skupinka zdejsich radcu si sem chodi jen podiskutovat a za kazdou cenu reagovat na dotazy, i kdyz vlastne nic kloudneho neporadi a v tomto virtualnim svete tak dohani to, co jim chybi v tom realnem. Misto pomoci druhym ukazuji svou jednoduchost a opravdovy "charakter" a mysli si, jaci jsou zajimavi. Tim vsak pouze odpovidaji na otazku, proc je svet okolo nas takovy, jaky je..."

Ogarek@

Naprosto souhlasím se všemi Vašimi názory. Domnívám se, že někteří zdejší rádci by nevydrželi ani jediný den, aniž by cokoliv napsali na tyto stránky. Smutné je, že jejich rada je občas nesprávná, protože v daném tématu či oboru nemají dost znalostí, ale je u ní značka, že tento uživatel je zde uznávaný. Tím šíří nesprávné informace mezi lid...

lordweb24*
Co je na tom vtipneho? Vse... neverim otazkam co tu padly. Zakladatel diskuze je jen shrnul do jednoho vtipneho odstavce. A v posledni dobe ma opravdu nekdo potrebu vymyslet pribehy postavene na hlavu. Jsou tu i jine otazky nad kteryma me zustava rozum stat. V posledni dobe pozoruju jak klesa vseobecne vedeni temer na nulu a lidi maji pocit, ze vsechno za ne vyresi nekdo jiny a oni nic nemusi. Ani hnout mysi na to pitomi tlacitko hledej v google.
ben®

Dobrý den, a až začnou prázdniny, tak se přestanou vkládat otázky na školu a o to více jich bude na láska a sex. Začne zde sezóna podivných otázek. Souhlasím s tím, že vyhledávání je pro značnou část lidí tabu. Dokonce, i když zde vložíte odkaz, tak si na něj nekliknou a ptají se znovu. A téma zde zvolené, také pokládám za vtipné, humorné, ironické a pokud to někoho pobouřilo, tak si má přečíst název rubriky, kde se toto téma nachází - a třeba se pokusit předstírat smysl pro humor.

Zdravím!

doplněno 24.06.15 08:53:

ogarek - ono hodně záleží na kvalitě otázky a podle toho se potom zase odpovídá. A někdy je to obtížné se udržet, když je otázka méně závažná nebo až hloupá. A vyslovené urážky jsou tady zakázané, resp. jsou mazány. Ovšem, urazit se dá i nepřímo a s grácií .

ogarek

Smyslu pro humor mam dostatek a rubriku samozrejme vidim a chapu, narazel jsem vsak na diskuze u tech konkretnich dotazu, kde padaly i urazky atd. A nezlobte, ale timto se mnozi radi na uroven jistych tazatelu.

pohanka*

cituji ,,mnozi se radí na uroven tazatelu,, /mnozí se řadí na úroveň tazatelů/

Tedy uznáváte, že některé zadané otázky vzbuzují i ve Vás pochybnosti a pokládáte je za nevěrohodné?

Všimněte si, že plno tazatelů pokládá otázky opakovaně, nebo z jednoho počítače položí otázku a zároveň si na ní odpovídá, a diskutuje sám se sebou? Nelze tedy nepředpokládat, že se zde naleznou i nevěrohodné příběhy, kterými tuto poradnu autor testuje. Možná mu došla inspirace a tady se chytne plno rádců, kteří pomůžou, poradí jak dál postupovat. Nebo to někdo bere jako velkou srandu, jak jsme mu skočili na špek. Všimněte si též, že tyto příběhy ze života většinou nejsou od zaregistrovaných členů. Mají obavu, že budou rozpoznáni okolím?

Věřím, že admin a syslové pracují důsledně a dodržují ustanovená pravidla. Nikomu nenadržují a snaží se o korektní přístup ke všem, kteří navštíví tuto poradnu. A když se něco nelíbí, je zde diskuze. Jestliže se nám poradcům něco nezdá, nebudeme hrát mrtvého brouka a též se ozveme.

Říká se: houpat mě můžeš, sem a tam, ale dokola už ne.

doplněno 24.06.15 14:18:

Ogarku, pokud se Vám nelíbí nějaká odpověď, reagujte prosím přímo u té otázky. Případně ji můžete označit jako nepatřičnou. Tedy kliknout na ,,nahlásit,,.

ogarek

Ano, nektere dotazy nepusobi verohodne. Myslet si o tom muzu co chci, ale nikdo z nas nevi, kolik je na tom pravdy, tak proc nekoho osocovat a zesmesnovat na zaklade domnenek? Proc vubec v takovem pripade na dotaz reagovat?

A jestli se vam poradcum neco nelibi? Neni to zde uzavrena skupina poradcu, jak si asi nekteri mysli a nikdo vas prece nenuti na dotaz odpovidat. A jaky je prosim rozdil, jestli dotaz polozi registrovany nebo neregistrovany? Tak jako tak je to anonymni.

Pokud si nekdo bude chtit delat srandu, bude to delat stejne, tim spis, kdyz s nim povede jakekoli diskuze a bude se tim bavit.

Ale to uz jsme se dostali jinam..

Je to přesně tak, jak píšeš. Někdy nelze odolat. Ze stejného důvodu, jako ty teď reguješ na nás. Taky jsi to mohl přejít. Nedá ti to! :-D Už končím. Jen ti řeknu, neber život, sebe i lidi tak přísně. Zasměj se a užij si hezkého dne. babka z Ostravy. *pusa*

ogarek

Chtela jste diskutovat, ne? *smich* ale diky za moudrou radu na zaver, zacnu se tim tedy ridit ;)

culdabulda1*

ogarek -

já beru všechny dotazy vážně, řekla bych, že uvěřím i dotazům naivním nebo slaboduchým (vadí mi ovšem dotazy typu - "můžu podkopávat důchodce" ) takže, pokud mám nějakou zkušenost, tak ráda poradím - ale, pokud mi někdo takříkajíc "hodí lano" jako "eulalie" - tak prostě neodolám !

Nakonec - pokud si z nás můžou dělat srandu v mnoha případech tázající, proč by tomu nemohlo být i naopak, ne?

lordweb24*
Ja si myslim,ze je lepsi na plnou hubu napsat co si myslim, nez to prechazet bez mrknuti oka a neco v sobe dusit... rika se uprimnost nadevse.

Lorde, nemáš pravdu. Na plnou hubu říkají nevychovanci, bez kouska taktu, bez slitování, bez soucitu. Kdyby všichni říkali a také jednali na plnou hubu, už by lidstvo nebylo. Navzájem bychom se vymlátili. ;) Jestli o prázninách budeš hledat knížku, podívej se na: Carnegie - Jak získávat přátele a jednat s lidmi. Uvidíš pravdu z druhé strany. A také ti dojde, že každý bude raději vedle člověka, který není hrubý a surový. Byť jen slovně.

pt®

ogare, ogárku, jste trochu vedle, jak ta jedle. Ono "eulalie" je trochu pozornější než Vy a všimla si mimo jiné, také poznámek syslů pod čarou, kteří upozorňují zakladatele takových, různých otázek na to, že se opakují v podobných otázkách. Sysel totiž vidí IP adresy a tudíž vidí, kdo je zakladatelem otázek. A musí to být zřejmě hodně do očí bijící, když sysel, takovou poznámku pod čarou napíše. A to je taková nápověda pro ostatní, že si toho také všimnou. To je můj názor, mějte se.

ogarek

Eulalie nyni pouze shrnula par poslednich pripadu, ja vsak narazel obecne na odpovedi, kdy byl tazatel odsuzovan a osocovan, misto aby dostal radu. Vetsinou se jednalo o nestandardni zivotni situace. A u tech konkretnich otazek takto odpovidalo vicero lidi, nebyla to vzdy primo eulalie.

lidus*

Ogárku, zrovna nyní jsem otevřela dotaz kde se jedná o standatrdní životní situaci za jakou smrt považuji. Neumím si dost dobře představit, že mi umírá jeden z rodičů, já sedím u počítače a píši: Jmenuji se Bětka Kopřivková, narodila jsem se 8.5.1958, můj otec se jmenuje...U počítače sedím stále a tak hned za tepla píši dál: volal lékař, že otec zemřel, už jsem mu koupil rakev. Příjde vám to normální? Nezlobte se ale mě ne. Eulálie pouze ty nesmyslné dotazy vložila do jedné otázky, poukázala no to, co se tu delší dobu děje. ¨Pokud se ptáte proč odpovídám, tak asi proto, že nemůžu nic dělat a mám dost času.

doplněno 24.06.15 13:56:

Ogárku, téměř všichni tu ví, že sedím nedobrovolně na invalidním vozíku, to pak vážně nemáte moc možností co dělat když je venku, zrovna jako nyní, deštivo. Pro mě je "poraďte" kontakt s lidmi a chodím sem velmi ráda. Jakmile přijedou vnučky, balím pc a jdu hrát člověče nezlobse,dámu a z tou mlačí zpívat Holka modrooká. Psychologie mám sice jen 3 semestry ale troufám si nad některými dotazy váhat o jejich pravdivosti.

doplněno 24.06.15 13:58:

Píši rychlej než myslím, odpusťte mi ty chyby, zvláště to slovo "mladší" to bych si nafackovala.

ogarek

Mozna jen hloupa sranda, mozna skutecny pribeh osameleho muze, ktery je sice ve standardni, ale smutne situaci a nema se komu sverit a tak hleda utechu a pochopeni tady. Treba neni mentalne zraly, ale jiz lehce "prezraly". A pokud mam pochybnosti, radsi nenapisu nic, nez psat cosi o (ne)pravdivosti. Dochazi Vam, ze pokud je to pravda, tak se to muze toho pana neprijemne dotknout?

Jinak - odpovidam proto, ze nemuzu nic delat a mam dost casu - co na to rict *smich*

pohanka*

No nevím, jestli když mě zemře někdo tak blízký, tak to budu vytrubovat na počítači cizím lidem. Budu pěkně naměkko, a nevědět, co zařídit, kam jít.

Všimněte si Liduš, že pán píše gramaticky vcelku dobře, nemá tam až tolik chyb, ale slohově mě to k tomu projevu nesedí. Takový životopis Vám řekne trochu retardovaný člověk. A protože jste se přiznala, máte více nastudováno než já, ptám se, je možná tato kombinace?

Doplním příspěvek pt
Sysel vidí také kromě IP adresy některé další charakteristické znaky, takže ví, že například z jednoho počítače píše více různých nicků. Není to zakázané, pokud to neporuší pravidla této poradny. Je spíše komické, jak to někteří zapírají. Mnozí stálí uživatelé vědí, jak se projevuje přispívání či odpovídání sám sobě pod různými nicky V JEDNOM VLÁKNĚ a většina z nich na to zareaguje. Nedivím se jim.
Dále mnozí dokáží snadno dešifrovat pisatele podle jeho způsobu psaní, vyjadřování, a dalších shod či odlišností.
V demokracii nikdo nebere nikomu právo vyjadřování podle svého uvážení. Jak si kdo ustele, tak si lehne! Pokud píše hlouposti, musí počítat s reakcí druhých. Na to mají zase oni právo. A nikdo jim nemůže předhazovat, že neměli reagovat.
ogarek

Ale ja se tu prece nebavim o pripadech, kdy si tazatel sam odpovida pod jinym nickem!

Že zrovna z tvého PC sem píše více jak 10 nicků... Zamykej si počítač!
Vypadá to tak, že sem někdo (třeba i ty) z něj vkládá ty pochybné dotazy.
Viz příspěvky eulalie, pohanky, pt, a dalších.
bagar*

taky se občas za svoje dotazy stydím nebo je to pro mě citlivější téma, tak to vložím pod cizí nick, musím jich tu mít snad 20 (nezaregistrovaných) *smich* ale pochybné dotazy teda nezakládám, to co sem píši je vždy pravda...maximálně si přidám rok, někdy ho uberu apod...vždy doufám, že si to admin nechá pro sebe a nepráskne mě*modla*

kolik2

ogarku souhlasím se vším, co jste zde napsal. Mluvíte mi z duše.

wasube*

Ano, máte pravdu, je to diskuzní forum a opravdu si sem lidé chodí podiskutovat, mimo jiné i o svých problémech.

culdabulda1*
hodnocení

0x

ogarek aj. -

člověk zase nesmí být takovej "cimprlich" - pokud píše na veřejné fórum, nemůže počítat s tím, že ho všichni budou "šanovat".

Když jsem zde byla nováček, vložila jsem sem vážně míněný dotaz na zkušenosti lidí se sexem po 60-ce. To bylo hurónského řehotu ! - až jsem začala vážně zkoumat svůj duševní stav. No, ze šoku jsem se vzpamatovala a protože mi Poradna v podstatě vyhovuje, chodím sem dál.

Ale naučila jsem se, že na některé rádce si člověk musí dát pozor - nějakou naivitu, či hloupý příspěvek ti jen tak neodpustí ! Člověk musí být vždy připraven na kritiku, na jiné, až opačné názory a musí být schopen útoky eventuelně odrazit a své názory si obhájit . V žádném případě se neurážet ! - k ničemu to není - a naopak ve slušné diskuzi se můžete dozvědět i užitečné věci, které vám v životě zatím unikaly.

Mám tyto diskuze ráda, proto sem chodím - a taky proto, že si mohu "dovolit" zaplatit PC a internet, jsem v důchodu, nemám děti, ani vnoučata, takže mám "prd" co na práci - a pletení, smažení řízků, štupování trenek, případně poslouchání ptáčků a kochání se přírodou mne nebaví, protože jsem městský typ. A všechny dotazy - i blbé - považuju za pravděpodobné, protože vše je možné - každý nemůže být Einstein a mnozí jsou i nervově labilní, takže případné posměšky těžce nesou.

Ale "srandu" mám ráda, zvláště typu "kameňáků" - takže se do takových příspěvků, který sem vložila "eulalie" nadšeně vrhám hlava nehlava. Tak zdravím.

eulalie*
hodnocení

Jsem toho názoru, že může-li si tu z nás dělat švandu několik tazatelů, máme my, rádcové, stejné právo. Snad se tu nudící se puberťáci a jiní chytnou za nos, půjdou do sebe a půjdou prudit někam jinam. Navíc - jistě si tu už někteří mí kolegové stihli všimnout, že smysl pro humor (možná až kameňácký a sarkastický) mi není cizí. A kdo se neumí zasmát, tak by možná neměl navštěvovat rubriku Zábava, ale raději si číst v novinách černou kroniku. Tam si může poplakat, jak je mu libo.

hodnocení

0x

Zivot je nekdy kruty...

figurek*
hodnocení

0x

zapoměla jste napsat že jste měla anální sex s nezletilou a teď máte obavy, že bude těhotná.

Nene, tak to není. Je to tak, že si přehodil přes její kalhotky trenky. :-D

eulalie*
hodnocení

Teda Babko, to se povedlo *smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]