Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají)

Od: daniell* odpovědí: 35 změna:

Jak už jste pochopily z nadpisu chci si zadiskutovat co chováte doma vy (kromě dětí a případně manželek/manželů *smich* ) Já mám krásného Bernského Salašnického psa který se mnou už nějakej rok sdílí dům a v poslední době se snaží sdílet se mnou i postel a vždy my všechno sežere a propadl potkanum mám dvě potkanice které jsem si koupil i k nevelké blaženosti manželky. Co máte vy? *smich*

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radovan
hodnocení

0x

Fenku NO,Kocourek-sibiřska dlouhosrsta,Potkanek(na chodbě a v dílně),4 mysky, asi 150 Pavouku snad všeho druhu,Nějaka ta mucha se najde a čas od časui komár.Přes leto se k nam nastehuje i žába a ježeček.

itan71*

radovan *palec*tak to nebydlíš v ČR ale v džungli s Tarzanem?!

hodnocení

0x

ahoj, my máme kočku, která taky miluje mojí postel, tak soupeříme - kdo dřív přijde, má lepší místo *smich* pak máme psa, který měl být původně hlídací, tj. spát venku v boudě, lloňskou (první) zimu to tak opravdu bylo, ale letos se k nám během léta nepozorovaně nastěhoval, už má svůj pelíšek v obýváku a venku hlídá jenom přes den, když jsme v práci... co jsme začali topit, nastěhoval se za kamna- už to vidím, že tam do jara vydrží... připomíná mi to, jak v noci vykradli známým garáž a policista se jich ptal "vidím, že máte psa, kde byl?" - odpověď: "kde by byl? doma přece..." :D

itan71*
hodnocení

0x

Činčila a dva potkani jsou klidní a nic doma neřve ani neštěká a jsou nenároční další raději ne, nejsme ZOO*afro*

ron*
hodnocení

0x

My máme psa - labradorského retrívra, dva kocoury, 6 slepic. Vše samozřejmě venku. Jen pes, díky svým psím očím, může s námi občas dovnitř.:) Má svůj pelíšek, na sedačku a do postele nesmí. V noci spí venku v kotci, v boudě.

doplněno 08.10.12 17:25:

Foto:

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají)

ladaadal*
hodnocení

0x

Tak měli Kokra, pak přišli potkánci, fretka, velikej pavouk a dnes už jen na zahradě kapánek přerostlej 70ti kilovej středoasiat (ale mazlík) a doma tak zvaný mixér. Matka ze dvou plemen, otec možná ze tří, takže je to takovej divnej smeták z pěti ras, ale chytrej a přítulnej.

doplněno 07.10.12 19:33:

jé, nějak mi vypadlo to MY*smich*

namyslenecek*
hodnocení

0x

Ja mam taky jednoho Bernskyho Salasnickyho a mam stejny problem :D ale neni to jenom v posledni dobe ale od te doby kdy jsme si ho poridili :D jinak jeste rybicky (gupky) a zebricku

itan71*
hodnocení

0x

Mezi tvorečky se počítá i tchýně?*plac* Že ano, že jo, můžeme? napište že jo! Prosím že jo *hej*

doplněno 07.10.12 21:47:

A tchýně není domácí mazlíček když ji už nemám*vtip*

ladaadal*

Tady je to o domácích mazlíčcích. Strašidla a jiné ohavné potvory sem nepatří *smich*.

daniell*
hodnocení

strašidla , mimozemštany a nestvůry někdy jindy ;)*smich*

ladaadal*

Itan, v tom případě už lze tuto odrůdu zařadit mezi domácí mazlíčky*smich*. Doufám, že při shazování z balkónu se potvora moc nedržela*smich*.

meruzalka1
hodnocení

0x

Zdravím. protože bydlím na venkově, máme kromě svýho psa labradora i 2 kočky, máme hospodářství, takže husy,kachny jsme měli loni,dnes už jen slepice, 4 ovce a králíky. dřív jsme chovali i prase a každý rok v listopadu byla zabíjačka :),krom toho jsme ještě měli i berana k ovečkám a tři kozy. Ty dnes už také nemáme,protože taková zvířena to je pak práce pořád dokola. Jak říkám,dnes už si vystačíme s malým hejnem hus,slepice,psa,kočky máme doma a ovečky. JInak už nic.

ladaadal*

Ovečky jsme měli taky, než nám je sousedi otrávili. Pak už jsem to nechtěl riskovat, protože to nebyl pěkný pohled.

claire*
hodnocení

0x

Máme pejska (nebo má on nás? *jasne*) a morčičáka. Mívali jsme také křečky a rybičky. A už několik let toužím po kapybaře nebo mini čuněti. Ale ta kapybara... *srdce**ua**modla*

hodnocení

0x

Kromě 9 slepic nic. V létě jsem je poslala k dceři na letní měsíční dovolenou, bylo jich 10. Jedna tam steskem po mně uhynula. Stesk je hrozná věc. *smich* Potrestala jsem dceru tím, že jsem odmítla hradit náklady na pohřeb. Nechali ji zemřít, ať platí sami. Nemám pravdu? *haha*

Měli jsme nádherného žlutého labradoráka Aronka, zítra to budou 2 roky, co umřel. Zvykl si spát v posteli, pokud jsme ho vyhodili, počkal, až usneme a stejně se tam zase vmáčkl. Co bych za to dala, kdyby se mi mohl vrátit!*plac*

Bernský salašník je nádherný pes, také bych ho brala. Má krásnou srst a zbarvený je jako malovaný.

Potkánci jsou velice inteligentní zvířata. Měli jsme jej 2 x - kapucínka, pokaždé to byl Honzík. Rád se v létě chladil v květináči na hlíně za oknem, stočil se tam dokola a bylo mu dobře. Také rád spával pod ozdobným polštářkem na gauči. Jednou přijela na návštěvu starší teta, která se podobné havěti k smrti bojí. Plácla sebou na gauč a Honza vylezl zpod polštáře, aby se podíval... Tetka s řevem vyrazila z domu a na to, že mizerně chodila, lapili jsme ji až u autobusové zastávky.

Od té doby, když přijela, než si sedla, pokaždé se ptala: NENÍ TAM? *smich*

Přestali jsme je chovat poté, když nás každý po 1,5 a 2 letech opustil. Když si člověk na zvířátko zvykne, je to krátká doba. Proto jsme už nechtěli zažívat každé 2 roky smutné loučení. Jaga.

doplněno 08.10.12 07:40:

Jeden známý má doma pravého prérijního psouna. Právě čekali rodinu a manželka se chytala stropu, když pán přijel se psounem, za kterého dal navíc 8 tisíc. Zlobila se, že měl raději koupit kočárek pro malé.

Ale je to zvíře milé, nenáročné a u nás poměrně málo chované. Taky by se mi líbil, proč ne? Ale těch 8 tisíc, to už je druhá stránka věci. Jaga.

martinaa*
hodnocení

0x

Tohoto krasavce:)

doplněno 08.10.12 16:38:

Itan - no jo, ale na zaškrcení tchýně to chce něco většího:D

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #2
itan71*

@martinaa *palec**palec**palec*to nevypadá jako tchýně to bych bral i já *palec**hej*

solenza*
hodnocení

0x

My máme psa pudla a kozy.

doplněno 08.10.12 17:01:

Video. Koza Jiskra.

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #3
solenza*

A ještěl jsem vlastně zapomenul na Karasy v zahradním rybníčku.

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #4
solenza*

A tady pes Pudl.

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #5

hodnocení

0x

Proč sem nedáte fotky? Určitě foťák všichni máte! *hej*Měla jsem dva kníračky a teď mám jorkinku Dorotku.

Včera se vnouček, když jsem se ho ptala, co je nového, chtěl pochlubit tak pravil, že mají doma rybenky na záchodě a pavoučka v ložnici :D

08.10.12 16:54

Dorka

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #6

Babčo, ta je teda krásná! *palec**smich* Kouká jí z očí, že to bude pěkný lupínek. Tak ať s ní všichni zažijete hodně legrace a pohody.

doplněno 08.10.12 17:03:

A bude i vzdělaná. Koukám, že si vybírá, na co se večer bude dívat v televizi. Chudinka malá, ještě neví, že je to na každém programu na houby!*smich*

:DJago, děkuji ;)

doplněno 08.10.12 18:31:

itan, činčilka je překrásná *placni*

cocinkamichalka*

My máme doma králíka Richarda a dvě andulky - Kubíku a Kubíka. Pan Kubík je modrý vepředu a paní Kubíka je zelená vzadu.

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #7
cocinkamichalka*

A naši mají doma tohleto zlobidlo. Je to osmiměsíční koťátko, teď už je mnoooohem větší. I větší raubíř!

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #8
itan71*

@cocinkamichalka já nejsem králík ale je to můj jmenovec ale aspoň že není z klobouku

itan71*
hodnocení

0x

@babkazov *palec**palec**palec*

Když foto tak foto

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #9

hodnocení

0x

naše zvířátka...

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #10

mil®
hodnocení

0x

Karásky ve venkovním jezírku.

cituska*
hodnocení

0x

Naši mazlíci

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #11

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
stene Bernskeho salasnickeho psa (4 mesice), kote poulicni smeska (2 mesice), elaphe gutata (uzovka cervena), 2 rybky, vodni zelvu a cca 150 papousku ruzne druhy to vse u pritelkyne kam se prave stehuji takze u nas to ZOO pripomina =D
.
Hezky den NutT

kvika
hodnocení

0x

ahoj doma chovam civavu tuc.*tuc*

hodnocení

0x

Takhle spává bratrův korgi. :)

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #12

lizart*
hodnocení

0x

Měla jsem osmáka, slepice, máme doma králíky, dva psy a kočku.

doplněno 27.10.12 23:38:

Vkládám sem obrázek osmáčka:

Co doma chováte za tvory (děti se nepočítají) #13

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]