Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jste spokojeni s počasím?

Od: nikc® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den. Máte raději teplo nebo Vám vyhovuje počasí, které teď panuje kolem 15 stupňů? Mám raději teplotu 25+ stupňů. Na začátku léta je zima.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V sobotu jsem byl na vodě a ač mi zima nevadí, tak namočení po vršek zadele bylo tak maximum, co jsme byli schopní vstřebat. Kdo se cvaknul, musel hned do suchého. 13°C přes den je dobrý počasí, ale tak na březen.

hodnocení

0x

Optimální teplota je pro mne cca 22stC.

Ovšem co se počasí týká, nemá smysl se bavit o věcech, které člověk nemůže ovlivnit..

Nějaké počasí je a nějaké bude..

hodnocení

0x

Myslím, že ideální počasí je proměnlivé. Třicítky k létu samozřejmě patří, ale mít je dva měsíce denně by taky bylo naprd.

hodnocení

To je pravda. Ale 15 st. je málo. Bolí mě z toho za krkem, nohy. Už aby bylo víc jak 25 a méně než 30 st.

buss
hodnocení

0x

Nemám na něj vliv (nebo lze mít?, třeba se za pěkné modlit?), tak beru ač nerad co je, čekat na lepčí, jinak můžeme odletět do teplých krajin.

doplněno 23.06.15 13:54:

Pamatuji, že za dětství když bylo 25, bylo vedro. Ale.. byly doby ledové ... Tedˇ v sobotu zde každou chvilku jinak, slunko, zamračeno, šmrholení, slunko s deštěm. Takže všeci mohli být spokojení, ne? Sleduji deštˇový radar a i ten někdy zklame. Spíše se dívat na chmu na webkamery. Neovlivníme, přizpůsobit se. Kolik lidí dnes odjíždí na jih?

lindaf*

Zdravím, abych pravdu řekla u nás je počasí opravdu divné, vyjdete ven v bundě, vysvitne Slunce a je zas vedro.. co to je? :D

hodnocení

U moře je teplo pořád. Ale stojí to peníze.

hodnocení

0x

Tohle počasí rád nemám.U nás prší a je vítr.Mám rád tak těch 25 a kdyby to bylo celý rok,tak se zlobit nebudu.

stracena*
hodnocení

0x

Co byste chtěl? Na Medarda pršelo, tak těch 40 dní musíme přetrpět. Nejraději mám teploty 25-28 stupňů, víc už trpím, nejsem nejmladší. Pamatuju si, jak jsem v posledním měsíci těhotenství svého nejmladšího syna ještě na sluníčku "dopékala" a zvládla jsem to bez úhony, dneska bych asi umřela.

kubaa
hodnocení

0x
Vadi mi ty zmeny pocasi a tlaku, ale jinak jsem s teplotou (tech 15 stupnu) vice nez spokojeny.
Dneska jsem si v práci musel zatopit. Vůbec mi to nepřijde že za týden touhle dobou už si mám máchat nohy ve slaný vodě. Ještě jsem letos nevlezl na písáku do vody a to jsem jinak celkem otužilec a vodomil. Plavat jsem jiný roky chodil kolikrát už v květnu.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám ráda tak akorát, maximálně do 23 stupňů. A hlavně bez větru, ten nesnáším. Tato zima v současné době panující mě neudivuje, dost často se v polovině června ochladí.

janplinto*
hodnocení

0x

Ideální teplota vzduchu je pro mě +20 °C. Pokud bych si musel striktně vybrat, zda současné počasí, nebo letní třicítky, beru dnešek. I pro trekking je vhodné chladnější počasí. *kafe*

hodnocení

0x

Když jsem ráno vyšla s Dorkou ven, ona na něco vřískala. Kouknu a to lední medvěd! Fakt, taková zima a mokro bylo. Když se vyvenčila a my se vrátily do vyvětraného bytu, nastartovala jsem již odstavená plynová kamna. Protože tady bylo nedobře. Nechám jen plamínek, alespoň pro dobrý pocit. Tohle počasí týrá mé tělo i duši. *plac*

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak asi takhle. Teplo mám radši než zimu. Od jara do zimy. Hrozně mám rád i to přechodné období po zimě a před zimou. Sníh už nepadá a tráva ještě neroste. Nebo, tráva už neroste a sníh ještě nepadá. Léta, kdy mě sekání trávy docela bavilo, už jsou dávno pryč. Teploty venku nad 35 st. C a doma nad 25 st.C jsou už moc. Počasí dnes. Střídavě oblačno, místy slunečno, deštivo až kořalečno, hmlisto a v noci tma. Kvituji, že venkovní plantáže nemusím zalévat.

doplněno 23.06.15 22:53:

Na létě je nejlepší, že děvčata a ženy chodí dost nalehko oblíkané. Šatičky, sukýnky a některé i bez. Bez některých součástí oblečení. Radost se dívat.

hodnocení

Ahoj. Tak ja na které, že? Já mám nejradši jaro a léto. Podzim a zimu nemusím. Ale v létě je jak na jaře tady.

doplněno 23.06.15 23:04:

Mám tam chybu, jak na které ženy je příjemný pohled v létě.

umelepocasi
hodnocení

0x

Počasí jak na objednávku, nic moc, ale funguje to. Jsem myslela, že se takových věcí nedožiju.

přeji hezké slunečné dny.

hodnocení

Děkujeme. My Vám taky umelepočasi! *slunce*

hodnocení

0x

Já mám ráda teplo a čím více tím lépe. Nikdy jsem neřekla: to je ale vedro, jak někteří říkají. Řekla bych, že když všichni nadávají, že je teplo, tak já teprve rozmrzám. To je tak fajn, když je teplo, světlo, sluníčko, hned je lepší nálada. Na sebe člověk vezme letní šaty, sandálky a vyrazí někam ven. Zimu bych zakázala.

hodnocení

Dobrý den. Taky zimu nesnáším. Už teď doma klepu kosu. Přitom přitopit si nemůžu jako někteří tady píšou, prasklo mi před 2 týdny topení. Stejně by to ale asi netopilo. Oteplení mi nevadí, ochlazení ano.

lidus*
hodnocení

0x

Pokud je venku 30C mám, na chalupě při intenzivním větrání krásné teploučko, dnes je tu bídných 21C a už mám nachystaný kotel na zatopení abych v noci nezmrzla. První kroupy mi vyplenily zahradu, druhé dílo dokončily a tak ty včerejší mě nechaly v naprostém klidu. Vnučky dnes odjely na 2 dny domů jelikož už jsem jich měla při tomto počasí plné zuby, dala jsem prát pračku jejich oblečení jelikož jít na chvilku ven znamenalo vrátit se domů od bláta. Vedra nemusím ale zimu nesnáším a deštivo už vůbec ne. Počasí má jednu výhodu, nemusím zalévat jelikož díky kroupám nemám co a nemusím přemýšlet komu rozdám ořecha jelikož jeden velký ořech už má manžel navezený na dvůr a druhý ještě bude muset odklidit. Štve mě jen, že můj Travexem ošetřený dvůr už je zase plný trávy a to psali, že nejméně 3-5 let tráva neporoste. Poküd by bylo celoročně 25 stupňů, byla bych naprosto spokojená. Větru a dešti neporučím a tak holt musím brát to co je.

sendersas*
hodnocení

0x

Počasi je nevyspitatelná věc , mnění se kdykoliv nikdo stím nic neuděla , lidíjsou čim dal víc s počasi unavení neodpočatí. Podle mě je nejlepší období (zima)-(podzim)*pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]