Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat..příští týden jdu znovu k zubaří..Byl jsem u zubare před 14 dny...aa dal mi další termín...Prý dřív dělat se zubem nic nemuze...a já práve mam podezrení, že mi ho chce vyrhnout..Co vím, tak jsem tam měl kaz a vrtal až do dřeně...
chci se optat, když mi ho vytrhne, dá mi tam nějakou náhradu...a nebo na to kašle a budu mít stoličku pryč?..Vubec se mě nic neřekl ani se neptal...je mi 34 let. K.
Zdravím - a když vám ten zub vyvrtal, dal vám tam nějakou vložku? to by znamenalo, že zub léčí a proto ho nemohl hned zaplombovat, to se pak dělá až asi za těch 14 dní. Zdá se mi nelogické, aby vám ho nejdřív vrtal a pak si vás za 14 objednal na vytrhnutí - to by ho vytrhnul rovnou. Já myslím, že nic trhat nechce. Příště se ho ale nebojte ptát, když vám něco není jasné - on je tam pro vás a jsou to vaše zuby, tak chtějte všecko vysvětlit.
Minda má pravdu. Nic vám trhat nebude. Všichni zubaři nejprve zachraňují a až když se nedá vůbec nic dělat, trhají. Vy v zubu máte léčivou vložku. Buď vám ji ještě jednou vymění anebo ihned zablombuje. Nebojte se ptát, protože teď vám určitě navrhne bílou blombu za úplatu anebo obyčejnou, černou zadarmo. Když špatně vrtání snášíte, řekněte si a zaplaťte umrtvovací injekci. Ale to píchnutí taky bolí. Takže se pochlapte, to bude dobré. Je to jen chvilka.
To záleží, jestli vám bude trhat moudráky a nebo ne. Pokud máte ještě moudráky (jsou to dva úplně zadní stoličky nahoře a dvě zadní stoličky dole),tak už Vám tam místo nich nedá nic. pokud vám ale chystá vytrhnout jinej zub než zub moudrosti, tak Vám ho určitě nahradí. musí. Buď vám tam dá při nejmenším můstek,to je pokud byste ho neměl tolik vidět, a nebo rovnou náhradu. Když Vám ho ale bude nahrazovat celý,počítejte s tím,že ho hned za jeden den (někdy možná dokonce ani za jeden týden,záleží na dr.) mít novej nebudete. Nejdřív se vám musí ta rána po extrakci důkladně zahojit. Mě je teprv 25,ale v loni jsem byla na vytržení všech čtyř moudráků,měla jsem z toho vítr v hlavě jak to dopadne,ale vše nakonec dopadlo úpně výborně (muj zubař je borec),A určitě se není čeho bát. Tak hlavu vzůru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.