Nejste přihlášen/a.
Zdravím, hodně mě baví žánr her jako jsou strategické a budovatelské, jenže ted jsem dohrál Rise of nations a nic jiného neznám.
Mohl by mi někdo poradit nějakou dobrou hru z tohoto žánru?
Předem moc děkuju
Europa Universalis 3, sice to není úplně totéž, je to globální strategie, nebo tak nějak tomu říkali. A je to na hodně dlouho
Pak to má "pokračování" Hearts of Iron (3), ale ta je intenzivnější a pomalejší (prakticky po jednotlivých dnech..) a nebavila mě. Nedávno vyšli Crusader Kings 2 (z jedničky právě EU3 vycházela), je to na steamu, ale radši jsem to ještě nezkoušel, abych u toho nestrávil zbytek mládí
Nebo klasicky Civilization V, ta je víc budovatelská a taky docela fajn.
Ahoj,pokud máš nějaký výkonnější počítač,tak zkus nějaký díl ze série Anno např. 1701 ,nebo nějaký díl ze série Total war-to jsou špiškové strategie,zde je nabídka na jednom z herních obchodů xzone.cz/... i když ty asi budeš stahovat na torrentu
*špičkové
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.