Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám otázku: jaký používáte prohlížeč a proč? Přemýšlela jsem nad tím, kolik lidí je u Exploreru, Gromu, Mozilly Firefox...? A nějak se nedobrala k výsledku. Tak co, jaký používáte? Já Chrome.
Jiný (pokud něco dalšího existuje, netuším)
Já používám Operu Občas ale použiji i Chrome/Chromium, nebo IE9
Pokud někomu reinstaluji PC, dávám mu tam to, na co je zvyklý (v 80% je to Firefox)
Jinak bych do ankety ještě přidal alespoň Operu, Maxthon a Safari, jsou to docela používané prohlížeče, zvlášť Opera je všeobecně známá.
Pokud reinstaluješ počítače určitě tomu rozumíš, tak by mě zajímalo proč instaluješ Firefox, protože mě bylo ajťákem řečeno, že je to nejproblémovější prohlížeč. Zajímalo by mě jestli je tato informace mylná nebo ty ji nevíš nebo ji nebereš v potaz.
Já osobně jsem nikdy s Firefoxem žádné problémy nezaznamenal a fungovalo tam vše co fungovat mělo. Osobně ho nepoužívám, ale když něco dělám na jíném PC kde je, nepotkal mě zatím žádný problém a nikdo z blízkých si na něj taky nestěžoval. A ani jsem o této informaci, že by měl být nejproblémovější nikdy neslyšel co jsem slyšel, že Chrome odesílá citlivá data Googlu. Nevím sice, k čemu jsou Googlu dobrá data milionů lidí, ale chrome používám jen výjimečně, spíše Chromium (vychází z Chrome, ale není propojen s googlem).
kopretinko, to ti ale řekl jen proto, abys mu nezasírala systém. Všeobecně je Firefox jeden z nejbezpečnějších. Osobně ho používám už několik let. IE bych ani nezapnul, to je hnus. Ostatní občas použiju, když nejsem na svém počítači a myslím, že záleží na každém, kdo si co nainstaluje a na co si zvykne.
Všechny jsou natolik problémové, nakolik problémový je jejich uživatel. Jo, i Firefoxem se to dá hodně zatento...
Mam Avant Browser a diky nemu malo reklam na webu.
já používám Internet Explorer 9, je rychlej bezpečnej... dřív jsem používala Mozzilu ale pak sem musela dát pc do opravy a tam mi dali IE8 a tak sem u něj zůstala ale pak se mi aktualizovala na devítku. V práci máme Operu ale ta mi přijde taková složitá
Chrome bych nechtěla kámoška mi říkala že na netu četla že to posílá nějaký data nebo co že to četla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.