Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se obrátit

Od: slav odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

prosím poraďte, kde byse dalo obrátit když potřebuju zjistit jak se jmenuje třeba píseň nebo melodie. Mám např 15s úsek a cílem je určit jak se jmenuje. Přesdtavuju si odkaz na nějaké stránky kde jsou na něco podobného machři a mají přehled v hudbě.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

0x
Na mobil (konkrétně vím o Androidu) existuje výborná aplikace SoundHound. Když Vás zajímá název písničky, pustíte aplikaci, dáte jí pár vteřin poslechnout a po připojení k internetu Vám vyskočí název, interpret, album apod. :)
tomasgulas

jj, a na PC Tunatic.

andrea*
hodnocení

0x

midomi.com/...

Stačí pustit píseň na počítači a pak kliknout na to okénko Click and Sing or Hum a jak naskočí další okénko, dát povolit. Začne se to načítat a za chvíli by měl naskočit název písně.

sebod*

Já někdy žasnu, co všechno se dá zjistit *sok*.

slav
hodnocení

Díky za pomoc, bohužel ty aplikace na mobil nemohu využít. Ty na pc mi v řadě písní pomohli, přesto některé neurčila. Kdyby se někomu chtělo pomoci jednu z písní můžete slyšet v serialu Simpsnovi, 13 řada, díl 2, název Rodičovské pouto. Zní hned jak začnou závěrečné titulky.

jerrysek*
Zkus ještě www.soundhoundforpc.com :)

slav
hodnocení

Tak už je ta skladba určena podařilo se přes Midomi na asi desáty pokus při přehrávaní různých úseků. Pro někoho kdo by něco podobného zkoušel tak at to hned nezabalí, když to nepozná program napoprvé. Mimochodem je to "(Don't Fear) The Reaper" od kapely BLUE ÖYSTER CULT.

Díky všem.

andrea*

Tak hlavně že se podařilo :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]