Nejste přihlášen/a.
Občas dostanu sms z různých čísel, kde si přečtu jen: Zprávu nelze zobrazit? Co to prosím je? Tuším, že asi něco co můj
jednoduchý tel. nezvládá, je to tak?
Taky mám obyčejný mobil a také občas dostanu tuto zprávu...kdysi se mě kamarádka ptala jestli mě přišla od ní MMS s obrázkem, od té doby si myslím že to jsou "zprávy" které můj telefon jaksi nezvládá a odesílatel si neuvědomí že posílá něco na pravěký telefon
Jenže operátor ví, že mobil není schopen MMS přijmout a odešle mu SMS s údaji k vyzvednutí MMS na internetu.
Dobrý den, a když si následně ověříte u odesílatele té SMS oč jde, tak z toho nepoznáte nic?
Není to třeba tím, že SMS má hodně znaků (je moc dlouhá) nebo je v ní nějaký znak, který Váš mobil nezvládne? No, zase máte výhodu, že nemusíte reagovat na všechny SMS. Zdravím!
P.S. Jaký to máte mobil?
No to právě nevím jestli je to např. dlouhou smskou, to bych se ráda dověděla, mám Nokia 5110, nechci se ho zbavit.
SMS jsou pořád stejně dlouhé, jen mobily umí dlouhou zprávu rozdělit a zase složit, pokud telefon nepodporuje složení SMS tak jí prostě príjme po kouskách, jednotlivě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.