Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádská pomsta

Od: mikihans® odpovědí: 6 změna:

Ahoj, kamarád je strašnej provokatér a prostě bych se mu chtěl nějak kamarádsky pomstít. Nic, čím bych mu ublížil, prostě jen tak, ze srandy. Bohužel na nic nemůžu přijít a tak bych se chtěl zeptat Vás, jestli nemáte nějaký nápad na nějakou "geniální" pomstu :) díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Čau. Jde o to, co Ti udělal :)

zabu
hodnocení

0x

Vyšroubovaná žárovka na WC a nějaký celofán nebo igelit nataženy šikovně pod prkýnkem v míse udělá svoje.

To je na přesdržku...*smich* Jednou jsme spolužákovi (taky nás něčím dostal) přilepily v šatně boty lepidlem k linoleu. Jen plochu cca 1 cm2. Odřezával to žiletkou...

Četl jsem o případu, kdy parta montérů se zakecala na kolejích tovární vlečky. Jeden z nich mel boty s podkůvkami a těma stál přímo na kolejích. BNo a jeho kamarádi mu je potají přivařili ke kolejnici.

Vypadá to jeko dobrý vtip, ale když ten dobrý muž chtěl vykročit za další prací, zlomil si obě nohy v holeních.

No, nevím, jestli je to pravda a jestli je to vůbec možné, ale každopádně je to varování, abby si každý před realizací skvělého nápadu promyslel případné negativní vedlejší důsledky.

hodnocení

0x

V práci pod ponk či doma pod desku stolu nalepit obal od olomouckých syrečků. Jak se to v teple pomalu rozkládá, od kamaráda by šla vůně, jako by se po...*smich* A pod stůl se zas tak často neleze, aby to hned objevil. Před léty jsem to jednomu kolegovi - vejtahovi udělala v práci a i když o tom vědělo asi 15 lidí, že jsem to byla já, drželi vzácně pohromadě a nikdo mě nepráskl. Oni mu to totiž také všichni přáli. Jaga. ;)

Jo, to je účinný *smich* já jsem jednou provedla podobnou pomstu nechtěně - odjela jsem na dovolenou a zapomněla (doopravdy) v šuplíku hermelín. Kolegové 2.týden strávili prolézáním a očucháváním celé kanceláře, co to tam tak děsně smrdí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]