Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prodal jsem Horské kolo a zákazník si přeje to kolo poslat na dobírku. Dnes jsem volal na PPL na servisní linku a prej mi kolo nepošlou na dobírku ale takzvaně "svoz za hotové". Tak prosím o radu lze u nejaké jiné firmy kolo poslat na dobírku?
Případně jaké máte zkušenosti s posíláním "Větších balíků".
Předem děkuji za odpovědy a rady
PosílaL jsme kolo na dobírku normálně u České pošty,Byl tam jen příplatek za větší rozměr
Doporučují pořádně zabalit,oblepit,prostě dát si s tím trochu práce aby se kolo někde neodřelo.
Pak jen na poštu,poslat,pojistit.Hotovo.
Takže, když kolo zabalím a zanesu do místní české pošty "dům" tak mi ho vemou? Smím se zeptat kolik stojí ten příplatek za větší rozměr a pojištění?
No jestli ho vemou Vám to nevím...Mně ho vzali bez problému.Ale není nic jednodušího než až pujdete zítra kolem pošty se zeptat já to udělal také tak.Ale nevidím problém proč by česká pošta to v jednom městě vzít měl a ve druhém ne.Je to stejný pelech..
Cenu už si nepamatuju ale celkem to bylo myslím kolem 300kč se vším.Je třeba počítat s tím že neposíláte péříčko v obálce ale těžké,velké kolo.A cena je myslím adekvátní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.