Nejste přihlášen/a.
Krásnou neděli všem.Přátelé,dívejte se do konce,stojí to za to
Dobrý den, no, z mého pohledu je úžasná hlavně ta soulová muzika, na kterou se snaží ta tlustá holčička pohybovat. Myslím, že si tu hudbu nevybrala a budou za tím její rodiče. Tak se omlouvám za projev malého nadšení . Zdravím!
wamp - necítím se pohoršen. Ale, ta holčička je opravdu jako nemotorná cvičená opička. Je to úsměvné?
No, je. Ale, není to zřejmě hodno obdivu. To ten stejně starý chlapeček (viz video) opravdu umí. Ale, zase to není k smíchu.
Tohle by se mohlo nazvat: Jak maš talent, tak se něubraniš, děvucho. Paráda! Děkuji
hutko.net/... Když už je řeč o tom, kdo z dětí má talent.
Ahoj. Chápu, pro někoho to může být nepobratelné, ale ta holčina je nezkutečnej tahoun v celé té věci. A to je to, v čem je, v jejím věku, jedinečná. To nelze popřít. Tak že, dá se brát jako ,,Úžasné dítě,, .
doplněno 22.06.15 18:39:Už Votěch Kotek a Jiří Mádl v TV říkali: Když to máš, tak to ukaž.
doplněno 23.06.15 17:44:Ahoj. Tu malou rusandu, co jsem dala babka, jsem už taky někde viděl. Dost dobré. Zvláštní aranž, dost se lišila od originálu, ale střihla to perfektně. Takhle neintonuje kdejaký profík. Mám hudební hluch, ale když to uletí, ulétá profíkům na koncertě, tak mě to děsně tahá za uši. Tady to fakt šlo.
Ještě přidám. Byl jsem letos v Brodě na Jarmarku, v sobotu na muzice pod kostelem. Hrála tam nějaká kapela, takové ty zvláštní funky rytmy. Nějaká teta, tam na pódium mezi muzikanty vystrčila malou nádhernou holčičku. Ten prcek tam dobře a do rytmu trsal snad půl hodiny. Sice se vůbec nehla ze svých stop na pódiu, ale ten rytmus tam byl. Takový ten přirozený cikánský. Užívali jsme si to všichni. My, mamka, teta i muzikanti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.