Nejste přihlášen/a.
Děvče, děláš si z nás srandu. Včera jsi se tázala na plán na rande s nějakým páprdou vzhledem k Tobě /jednou tak starý, než Ty/. Chtěla jsi s ním na louce pojídat bábovku, popíjet víno, hrát flašku a nakonec skotačit.
Dneska zase píšeš , že tě opustil a že je v zahraničí. Jak to tedy souvisí s bábovkovým rande na louce, když je donchuán v zahraničí? Nebo máš v ohni těch želízek víc?
Přestaň fantazírovat, dej si studenou sprchu a raději než balamucení lidí, pomoz mamce. Umyj okna, vyluxuj, zalej zahrádku, nauč se dělat štrúdl a rajskou omáčku. Prázdniny už brzy skončí a zase zapadneš do víru vědění. Vydrž, brzy zase budeš zpátky ve škole.
Dětem prázdniny přeju, a´t se vydovádí, vysportují a poveselí, ale těm, kteří se o prázdninách nudí a vymýšlejí si ptákoviny, bych je zrušila. Nezaslouží si je.
Jaga.
Omlouvám se a prosím o vymazání prvního příspěvku, otisklo se mi to 2 x.
Dobrý den, myslím, že už jednou jsem Vám někam psal, že jste pěkný "kousek". Co si vzpomínám z Vašich minulých otázek, tak je Vám 15 let, máte staršího přítele (a to o dost), ale není to Váš první vztah, masturbujete 7x denně, nemáte orgasmus (dříve byl, ale najednou se někam ztratil) a plánujete to erotické odpoledne v lukách. Myslíte, že kdybych Vás hodně, ale opravdu hodně urazil, že by se Vás to dotklo tak, že už přestanete plodit ty blbosti na poradně? A když už máte tu potřebu neustále se vyptávat v podstatě na to samé, tak použijte rubriku Vtipy a jiná zábava. Tam se toho vejde dost. Zdravím!
doplněno 10.07.15 22:35:ivzez - to, s tou urážkou, byl nápad, který zde nemohu plně využít. Urazit někoho s grácií bych asi neměl problém, ale tato slečna to zase nepochopí. Já bych jí moc rád poradil třeba něco o PC nebo v rubrice Domácnost a bydlení (či Zvířata), ale buď je tak šikovná, že tam žádnou radu nepožaduje nebo ji zajímá jen to její přirození a způsob, jak s ním naložit či jak ho zpřístupnit pánům. Jo, budiž, je v pubertě, ale musí už z toho být notně otlučená, jak s ní mlátí.
doplněno 10.07.15 22:47:eulalie - prozým, nepyžte uš s mobylu a vraďte se k pzaní na potchitači (slepčí se Fám pravopyz).
doplněno 10.07.15 23:06:eulalie - tak dobře. Raději už toho necháme, protože to "kroutí" oči.
Bene, ![]()
![]()
!
[Já jí nevěřím ani těch patnáct. Někdo by měl děvence vysvětlit,
že pokud nás stále zásobuje takovými hloupostmi,
dokládá nám, jak je tom s rozumem.
A pokud by pomohla urážka, sem s ní!]
Bene,
máte pravdu, Miminečko (už ta přezdívka říká mnohé)
by to asi nepochopila...
Škoda, urážky s grácií mám nejradši.
ivzes-
i když - proč hned zrovna urážka - to by pak měl ten "maki95" docela i pravdu - ať si sem holka píše a uleví si - třeba zrovna maki by jí uměl poradit, že, Maki?
A vzhledem k tomu, že já jsem typickej a nenapravitelnej "bašťoun" - kdyby taková holčina opravdu existovala - je fakt jediná rada - zapracuj na sobě, něco se nauč a něco předveď - pak Ti budou chlapi "ležet u nohou"
doplněno 10.07.15 22:27:ivzes -
no, asi je ... . a je to docela "hustý" - ale co když takoví lidi fakt jsou? - je to smutný .
Culdobuldo,
kolik jste od Miminečka a od Mijamijsijy četla otázek?
Našla jste mezi nimi aspoň jednu normální (rozumnou)?
U některé z dřívějších otázek jsem se pokusila jí vysvětlit, že by před položením otázky měla více
přemýšlet o obsahu a formulaci, ale buď se mi to nepovedlo, nebo to na ni bylo moc náročné.
Podle mne si z nás utahuje nebo je ... (dosaďte si dle libosti).
Miminecko, já si mislym, že je fakt desne, že tvůj přytel jednou zmyzi. K tomu nemáš ten organismus, co to placam vlastně orgasmus, to taki na radosti nepřida... Nezkousela ses svěřit rodičům? Maminka ti jistě poradí, jak se dopinozit k orgasmusu a tatínek rad dá po papuli tomu tvemu vysnenemu málem milencovy. A esli nevíš co dělat, tak nedelej nic. Kdo nic nedělá, nic nepokazi
doplněno 10.07.15 23:00:Bene
. Pryste si us dám lepci pozor a budu psát heski spisovným cestinem.
A Bene, oči vám to kroutí spíše doleva, doprava, anebo na obě strany?
Dobrý den, no, na to je těžká odpověď, protože jednak nemám zrcátko a také to bylo myšleno obrazně. Nesmíte zase všemu hned věřit a brát to doslova. Oči se kroutí, hlava se točí a vidět to není - je to o pocitu. Ale, když se zamyslím a soustředím, tak ten krut byl asi kolmo. Zdravím!
staň se modelkou, nasaď silikony - a uvidíš, že bude ještě prstíčkem hrabat... musíš ho prostě něčím ohromit - ale být "kur*ičkou" je nejpohodlnější !
doplněno 10.07.15 15:16:maki 95 -
chceš říct, že "miminečka" zde na poradně reprezentuje tu novou, mladou, avantgardní a pokrokovou generaci?
Ano mimi, co si to jen dovoluješ psát sem své problémy? Co na tom že tady ta smečka babizen tu denně spamuje fotkama zavšivených holubů, koček, trapnýma historkama z dob totality a nadáváním na "dnešní dobu" a malé důchody. O tom je ta JEJICH poradna ![]()
Pobavil jste mě. Nejvíc těmi zavšivenými holuby. Ale kdybyste trochu sledoval miminecko alias mijamijsija, viděl byste teprve, co jsou to trapné historky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.